Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Claudia

Claudia de Leeuw
Over Claudia

Mijn naam is Claudia de Leeuw. In 2005 heb ik Tekstverwerking CNM opgericht en ik verzorg verschillende werkzaamheden voor verschillende bedrijven.

Ik verricht werkzaamheden voor een managementadviesbureau, autoleasebedrijf en bankinstelling. Ook ben ik werkzaam bij een antwoord service voor veel verschillende bedrijven. Te denken aan advocatenkantoren, makelaarskantoren en webshops.
 
Wat ik voor u kan betekenen is het transcriberen van digitaal aangeleverde bestanden van bezoekverslagen, notulen, vergaderingen, brieven en interviews. Het uitwerken, redigeren en in lay-out zetten van aangeleverde Nederlandse teksten, zoals brieven maar ook scripties. Het invoeren van mutaties in een relatiebeheersysteem en het nabellen van mailings naar klanten en prospects. Ik ben ook inzetbaar als receptioniste / telefoniste, dit kan ook op locatie. 
 
Op dit moment volg ik een opleiding aan de Schrijversacademie omdat schrijven en lezen mijn passie is en natuurlijk het schrijven van een eigen boek. Mocht u hulp...

Uitstekend
1 beoordelingen

NIEUWEGEIN

Expertisegebieden:

 

Vraag Claudia direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Tekstverwerking CNM
0651336806
KvK-nummer: 30202300
Anjerhof 6
3434 HR NIEUWEGEIN