Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Christine

Christine van Rooijen




Over Christine

Als professioneel, zelfstandig fotograaf werk ik met name voor midden- en kleinbedrijf. Het is mijn missie om ieder bedrijf een eigen gezicht te geven. Geen standaard aangekochte plaatjes op de website, maar persoonlijke beelden uit het eigen bedrijf. Dit geeft de klant een veel beter beeld met wie zij zaken doen.
Ik doe dit door het maken van portretten van de medewerkers van het bedrijf, een reportage over de werkprocessen en sfeer in het bedrijf, een foto van het pand en van de producten of opgeleverde projecten, of van een evenement. Zo krijgt ieder bedrijf een unieke uitstraling en kan het zich onderscheiden van de rest.

Tijdens een opdracht ga ik als volgt te werk: Ik ben een rustige persoonlijkheid. Dat is vooral prettig bij reportages en portretten. Ik stel mensen op hun gemak en kan ze natuurlijk en als zichzelf op de foto zetten. Maar ook...

Uitstekend
3 beoordelingen

IJsselstein

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Bedrijfsreportage en zakelijk portret
Loading.

Interieurfotografie
Loading.

Productfotografie
Loading.

Trouwreportage
Loading.

Familieshoot
Loading.

 

Vraag Christine direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3
Alle beoordelingen (3 van 3)

 

Stuur een bericht