Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Christine

Christine van Rooijen

Fotograaf van Heldere, Duidelijke Beelden

|
Locatie: IJsselstein
|
Actief sinds: 24-07-2017
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 168 keer
|
KvK-nummer: 34363740 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Christine van Rooijen Fotografie

Adresgegevens

Tuinensingel 2
3404 AW IJsselstein

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Heldere, duidelijke beelden maken. Dat is wat ik het liefst doe.
Een beeld dat meteen duidelijk maakt waar het om gaat. Dat kan in een huwelijksreportage zijn, in een familieportret of een kidsshoot.
Maar ook mijn jarenlange commerciƫle ervaring zet ik graag in om overtuigend beeld te maken waarmee u als bedrijf uw klant direct aanspreekt.

Mijn werkwijze is simpel: Aan de hand van uw oproep op Hoofdkraan, stuur ik u mijn offerte. Als dat uw interesse heeft gewekt, kunnen we telefonisch of in een persoonlijke afspraak de verdere details van de opdracht doornemen. Zo weten we beiden van te voren wat we van elkaar kunnen verwachten.

Tijdens de opdracht ga ik als volgt te werk: Ik ben een rustige persoonlijkheid. Dat is vooral prettig bij reportages en portretten. Ik stel mensen op hun gemak en kan ze natuurlijk en als zichzelf op de foto zetten. Maar ook bij productfotografie komt dit goed van pas. Ik ben geduldig en secuur, heb oog voor de details.

Na afloop van de shoot krijgt u de volledige selectie beelden in hoge resolutie digitaal van mij aangeleverd. Met vrij gebruiksrecht voor de afgesproken toepassingen. Ook bied ik diverse mogelijkheden voor albums, afdrukken.

Na een aantal jaren als Account Manager te hebben gewerkt in de (retail) interieurbouw branche, heb ik een camera opgepakt en ben ik gaan fotograferen. Mijn vakopleiding aan de Fotoacademie in Amsterdam heeft mij een goede start gegeven. Met inmiddels 10 jaar ervaring als zelfstandig allround fotograaf heb ik een fijne klantenkring opgebouwd om voor te werken. Benieuwd wat ik voor u of uw bedrijf kan doen? Neem gerust contact met mij op.

Portfolio

Familieshoot-familiefoto-familieportret-fotograaf-ijsselstein-utrecht-1304.jpg

Familieshoot

Herinneringen maken voor later doen we door er nu, tijdens de familieshoot, kidsshoot of trouwreportage een gezellige ochtend of middag van te maken. Niet geposeerd of geforceerd, maar gewoon zoals het is. Met een enkele aanwijzing van mij.
www.christinevanrooijen.nl.02.jpg

Trouwreportage

Geen saaie geposeerde foto's, maar er op zoals je bent. Op een hele bijzondere dag van je leven.
Bedrijfsreportage-bedrijfsfotografie-fotograaf-ijsselstein-utrecht-0409.jpg

Bedrijfsreportage

Laat uw klanten een kijkje nemen achter de schermen van uw bedrijf. Door foto's te maken van de medewerkers aan het werk, schept u meer een band met uw klant dan als u voor stockfoto's kiest.
Interieurfotografie-interior-photography-fotograaf-ijsselstein-utrecht-0164.jpg

Interieurfotografie

Door mijn achtergrond in de (retail) interieurbouw heb ik verschillende architecten en interieurbouwers in mijn klantenkring.
Productfotografie-webshop-fotografie-fotograaf-ijsselstein-utrecht--2.jpg

Productfotografie

Het is altijd weer een leuke uitdaging om een product goed uit te lichten. Zodat de structuur van het materiaal goed zichtbaar is en het product vorm heeft.

Referenties

Datum:
29-11-2017
Van:
Celine Kraft
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Tijdens mijn zoektocht naar een goede fotograaf kwam ik bij Hoofdkraan terecht, nog nooit had ik ervan gehoord. Werkt erg prettig. Mijn zoektocht duurde niet lang want ik kreeg gelijk een groot aantal goede, duidelijke reacties. Christine sprong eruit omdat ze in de buurt van ons bedrijf woont wat het erg makkelijk schakelen maakt. Ik vond de samenwerking erg prettig. Ze kwam langs voor een eerste kennismaking, om onze wensen te horen en suggesties/tips te geven. Denkt goed mee. Tijdens de shoot (60 medewerkers op de foto zetten) stelde ze iedereen op het gemak, wat zichtbaar is in het resultaat. De foto's hebben we vervolgens snel ontvangen, ook die kwam ze persoonlijk langs brengen en doorspreken. Bedankt Christine voor de uitvoering van deze opdracht, we houden contact over vervolgopdrachten!

Uitgevoerde opdrachten

Fotograaf Gezocht voor Profielfoto's Zakelijk
Beste fotograaf,    Voor een leuk prijsje zouden we graag professionele profielfoto's laten maken van onze medewerkers (+/- 60) voorafgaand aan een vergadering die plaatsvindt op 8 november.    Heb jij op 8 november tijd? Is het maken van profielfoto's jouw specialiteit?    Ik hoor graag van je.
IJsselstein 02-10-2017

Vraag Christine direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden