Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Christine

Christine van Rooijen

Fotograaf van Heldere, Duidelijke Beelden

|
Locatie: IJsselstein
|
Actief sinds: 24-07-2017
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 448 keer
|
KvK-nummer: 34363740 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Christine van Rooijen Fotografie

Adresgegevens

Tuinensingel 2
3404 AW IJsselstein

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Als professioneel, zelfstandig fotograaf werk ik met name voor midden- en kleinbedrijf. Het is mijn missie om ieder bedrijf een eigen gezicht te geven. Geen standaard aangekochte plaatjes op de website, maar persoonlijke beelden uit het eigen bedrijf. Dit geeft de klant een veel beter beeld met wie zij zaken doen.
Ik doe dit door het maken van portretten van de medewerkers van het bedrijf, een reportage over de werkprocessen en sfeer in het bedrijf, een foto van het pand en van de producten of opgeleverde projecten, of van een evenement. Zo krijgt ieder bedrijf een unieke uitstraling en kan het zich onderscheiden van de rest.

Tijdens een opdracht ga ik als volgt te werk: Ik ben een rustige persoonlijkheid. Dat is vooral prettig bij reportages en portretten. Ik stel mensen op hun gemak en kan ze natuurlijk en als zichzelf op de foto zetten. Maar ook bij productfotografie komt dit goed van pas. Ik ben geduldig en secuur, heb oog voor de details.

Na afloop van de shoot krijgt u de volledige selectie beelden in hoge resolutie digitaal van mij aangeleverd. Met vrij gebruiksrecht voor de afgesproken toepassingen. Ook bied ik diverse mogelijkheden voor albums en afdrukken.

Na een aantal jaren als Account Manager te hebben gewerkt in de (retail) interieurbouw branche, heb ik een camera opgepakt en ben ik gaan fotograferen. Mijn vakopleiding aan de Fotoacademie in Amsterdam heeft mij een goede start gegeven. Met 10 jaar ervaring als zelfstandig allround fotograaf heb ik een fijne klantenkring opgebouwd om voor te werken. Ik heb een eigen studioruimte, maar kan ook een studio op locatie opbouwen. Ik werk met professionele apparatuur. Benieuwd wat ik voor u of uw bedrijf kan doen? Neem gerust contact met mij op.

Omdat ik afwisseling in mijn werk belangrijk vind, vind ik het ook fijn om voor particulieren te werken. Want het maken van een familieportret of huwelijksreportage is vooral ook heel gezellig. En die sfeer is fijn om vast te leggen. Bel me dus ook gerust voor vragen op dat gebied.

Portfolio

Bedrijfsreportage-bedrijfsfotografie-fotograaf-ijsselstein-utrecht-0409.jpg

Bedrijfsreportage en zakelijk portret

Laat uw klanten een kijkje nemen achter de schermen van uw bedrijf. Door foto's te maken van de medewerkers aan het werk, schept u meer een band met uw klant dan als u voor stockfoto's kiest.
Interieurfotografie-interior-photography-fotograaf-ijsselstein-utrecht-0164.jpg

Interieurfotografie

Door mijn achtergrond in de (retail) interieurbouw heb ik verschillende architecten en interieurbouwers in mijn klantenkring.
Productfotografie-webshop-fotografie-fotograaf-ijsselstein-utrecht--2.jpg

Productfotografie

Het is altijd weer een leuke uitdaging om een product goed uit te lichten. Zodat de structuur van het materiaal goed zichtbaar is en het product vorm heeft.
www.christinevanrooijen.nl.02.jpg

Trouwreportage

Geen saaie geposeerde foto's, maar er op zoals je bent. Op een hele bijzondere dag van je leven.
Familieshoot-familiefoto-familieportret-fotograaf-ijsselstein-utrecht-1304.jpg

Familieshoot

Herinneringen maken voor later doen we door er nu, tijdens de familieshoot, kidsshoot of trouwreportage een gezellige ochtend of middag van te maken. Niet geposeerd of geforceerd, maar gewoon zoals het is. Met een enkele aanwijzing van mij.

Referenties

Datum:
29-11-2017
Van:
Celine Kraft
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Tijdens mijn zoektocht naar een goede fotograaf kwam ik bij Hoofdkraan terecht, nog nooit had ik ervan gehoord. Werkt erg prettig. Mijn zoektocht duurde niet lang want ik kreeg gelijk een groot aantal goede, duidelijke reacties. Christine sprong eruit omdat ze in de buurt van ons bedrijf woont wat het erg makkelijk schakelen maakt. Ik vond de samenwerking erg prettig. Ze kwam langs voor een eerste kennismaking, om onze wensen te horen en suggesties/tips te geven. Denkt goed mee. Tijdens de shoot (60 medewerkers op de foto zetten) stelde ze iedereen op het gemak, wat zichtbaar is in het resultaat. De foto's hebben we vervolgens snel ontvangen, ook die kwam ze persoonlijk langs brengen en doorspreken. Bedankt Christine voor de uitvoering van deze opdracht, we houden contact over vervolgopdrachten!

Uitgevoerde opdrachten

Fotograferen Klaslokaal Situaties voor Boek
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een persoon die foto's kan maken van situaties in een klaslokaal voor een boek. Je bent goed in het vangen van dynamiek op beeld.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
Nader vast te stellen 17 okt
Productfoto's voor o.a. Website (Cosmetica)
Beste fotograaf/freelancer,    Voor onze website en brochures willen we graag professionele productfoto's hebben. Het gaat om 12 producten. Wij zijn er heel erg mee geholpen en erg blij mee. Ons bedrijfje zit in Utrecht.    Alvast dank voor reactie!
Utrecht 3 sep
Fotograaf Gezocht voor Profielfoto's Zakelijk
Beste fotograaf,    Voor een leuk prijsje zouden we graag professionele profielfoto's laten maken van onze medewerkers (+/- 60) voorafgaand aan een vergadering die plaatsvindt op 8 november.    Heb jij op 8 november tijd? Is het maken van profielfoto's jouw specialiteit?    Ik hoor graag van je.
IJsselstein 02-10-2017

Vraag Christine direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden