Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Christiane

Christiane NielsenOver Christiane

Mijn naam is Christiane Nielsen en ik ben, zoals dat zo mooi heet, een ervaren internationale 'business allrounder'. Meer dan 15 jaar heb ik in de software en logistieke industrie gewerkt, zowel in Nederland als 8+ jaren in de Verenigde Staten. Ik heb o.a. rollen in marketing & sales, in HR, change management en klant- & producttrainingen bekleed; alle met een sterke focus op geschreven en gesproken content en interne / externe communicatie.

Voor zover ik me kan herinneren ben ik altijd een echte woord- en taalliefhebber geweest. Spelling was al favoriet op de basisschool en op de middelbare school behaalde ik mijn VWO-diploma met 5 talen 'in-the-pocket'. Het kan dan ook geen verrassing zijn dat ik me tijdens mijn loopbaan met schrijven en alle andere vormen van communicatie bezig ging houden. Een groot en belangrijk aspect van mijn werk dat ik altijd enorm leuk, uitdagend...

 

Vraag Christiane direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Christiane, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

Contact

Bedrijfsnaam
NielsenWrites.com
Social Media

Stuur een bericht