Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

NielsenWrites.com

Profiel

Mijn naam is Christiane Nielsen en ik ben, zoals dat zo mooi heet, een ervaren internationale 'business allrounder'. Meer dan 15 jaar heb ik in de software en logistieke industrie gewerkt, zowel in Nederland als 8+ jaren in de Verenigde Staten. Ik heb o.a. rollen in marketing & sales, in HR, change management en klant- & producttrainingen bekleed; alle met een sterke focus op geschreven en gesproken content en interne / externe communicatie.

Voor zover ik me kan herinneren ben ik altijd een echte woord- en taalliefhebber geweest. Spelling was al favoriet op de basisschool en op de middelbare school behaalde ik mijn VWO-diploma met 5 talen 'in-the-pocket'. Het kan dan ook geen verrassing zijn dat ik me tijdens mijn loopbaan met schrijven en alle andere vormen van communicatie bezig ging houden. Een groot en belangrijk aspect van mijn werk dat ik altijd enorm leuk, uitdagend en bovenal onmisbaar heb gevonden. In welke rol en op welk niveau dan ook.

Doordat ik langere tijd in de Verenigde Staten heb gewoond en gewerkt, spreek en schrijf ik vloeiend Nederlands en (US) Engels. Het is vanwege mijn Duits-Oostenrijkse oorsprong dat ik me ook in de Duitse taal goed verstaanbaar kan maken. Begin 2018 besloot ik het roer drastisch om te gooien en voor mezelf te beginnen. Dit stelt mij in de gelegenheid te doen wat ik het liefste doe: bedenken, schrijven, vertalen, corrigeren en opmaken van teksten en documenten. Ongeacht lengte en onderwerp. Met daarbij de mooie uitdaging om dicht bij de boodschap en de 'tone-of-voice' van de opdrachtgever te blijven en er tegelijkertijd voor te zorgen dat deze goed leesbaar, begrijpelijk en memorabel is voor de beoogde doelgroep. Die uitdaging ga ik graag aan!

Vraag Christiane direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden