Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Chantal

Chantal
Over Chantal

Over Virtual-Manager

Kort gezegd ben ik iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en voldoening krijgt van het meebouwen aan de groei van een bedrijf. Als Virtueel Assistent of Virtual Assistant heb ik een gevarieerd takenpakket waarmee ik ondersteuning kan bieden. Daar geniet ik van! Ik denk ook graag met je mee over nieuwe ideeën die jouw bedrijf verder kunnen brengen.

Met jarenlange ervaring in de sales en een flinke dosis kennis van business support, online marketing en mijn passie voor coaching bouw ik nu verder aan Virtual-Manager.

En Virtual-Manager bouwt weer verder voor haar klanten!
 

Virtual-Manager doet Virtual Business Support dit betekent ondersteuning voor jouw bedrijf (virtueel: op afstand) door werkzaamheden uit te besteden. Als jouw Virtual Assistant of Virtuele Assistent (VA) kun je mij inhuren voor projecten waar je niet aan toe komt. Of ik kan je net dat paar extra handen bieden dat je nodig hebt, zodat...

 

Vraag Chantal direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Virtual-Manager
06-43761799