Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Bowe

BoweOver Bowe

Heb jij een fantastisch nieuw idee of concept bedacht maar weet je niet hoe je dit op de juiste manier op papier kunt zetten? Dan help ik jou graag! Met een achtergrond in management en de financiële sector heb ik vele startende ondernemers uit diverse branches voorbij zien komen. Met deze expertise en een frisse blik kan ik jou helpen jouw ideeën te vertalen naar een business plan.
 
Even voorstellen: mijn naam is Bowe, 25 jaar oud en woonachtig in de omgeving van Amsterdam. Naast mijn huidige baan wil ik graag mensen helpen met het vertalen van ideeën en passie naar een pakkend businessplan. Tijdens mijn studie hotel and eventmanagement heb ik niet alleen meerdere plannen moeten uitdenken en schrijven, maar heb ik uitgebreid geleerd over verschillende aspecten wat terug komt in een plan; denk aan financial analysis, marketing en entrepeneurship. Daarnaast heb ik zelf ook een passie voor...

 

Vraag Bowe direct om offerte


Stuur een bericht