Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Oplossingsgericht van A tot Z
Klantcontact -> Probleemstelling -> Onderzoek -> Oplossing -> (Software) Ontwikkeling -> Implementatie -- dat is mijn kracht.

Goedkoop, kwalitatief en nog sociaal maatschappelijk ook
Omdat ik (momenteel) vanuit Zuid-Oost Aziƫ werk, kan ik een ontzettend laag tarief bieden voor mijn specialistische kennis in IT uitdagingen, terwijl de bijdrage daarvan mij in staat stelt om die hier te delen met de minder bedeelde, om zo hier en daar wat (zelf)ontwikkelingswensen in vervulling te laten gaan bij mensen die die mogelijkheid normaalgesproken niet zo makkelijk zouden krijgen. En omdat iedereen daarbij wint, is dat gelijk ook een goed voorbeeld van mijn creativiteit waarbij geen probleemstelling te groot is en hier sta ik dus ook om bekend; "Outside the box solutions out of the box".

Hallo, ik ben Bjorn...
... Een zelfstandige oplossingsarchitect en polylgot software ontwikkelaar met een flinke dosis creativiteit en een oneindige honger voor kennis. Bent u opzoek naar niet alleen een software ontwikkelaar, maar een partner in uw project die met u meedenkt, van A to Z, dan bent u bij mij aan het goede adres.

Met meer dan 20 jaar ervaring in software ontwikkeling en al ondernemende sinds mijn 18e, heeft de reailteit zich uitgewezen dat persoonlijk contact het beste is en daarom stel ik dus ook voor om eerst eens even een WhatsApp-belletje te doen om kennis te maken en allicht de uitdaging te bespreken indien de juiste klik daar is.

Indien toch liever nog even wat meer leest over mijn achtergrond, dan vind je mijn uitgebreide CV onderstaand met referenties en uitleg van de diverse hoeveelheid projecten waar ik vol passie aan heb gewerkt, onder andere onder H1-B visa vanuit Santa Barbara, California.

Momenteel...
... Hou ik mij bezig met het ophalen van mijn wiskunde, zoals o.a. vector transformaties en stochastic gradient descent tbv 3D programeerwerk en deep learning (A.I.) (die aardig wat wiskundige raakvlakken hebben). Daarnaast ben ik bezig met het beter leren en toepassen van design patterns en de nieuwere functionaliteit in de moderne versies van de OOP talen, zoals async/await in C# dotnet core en node.js.

WhatsApp (bel) mij:: 06 48 173 476
e-mail mij:: b.h.padding@gmail.com

Of lees gerust nog even mijn uitgebereide CV door hieronder...

Met vriendelijke groet,
Bjorn

Portfolio

online-ledshop.com_-Laptop-with-MDPI-screen-.png

Online-ledshop.com

Magento 1
damngood-site.png

DAMNGOOD.one

Custom frontend
gavoorkleur.png

gavoorkleur.nl

Custom backend en frontend
wondersloffen-site.jpg

Wondersloffen.nl

OpenCart customized backend & frontend
veggi.png

initiatieven.veggipedia.nl

Backend (Laravel) & Frontend (Vue.js)

Uitgevoerde opdrachten

Website + Webshop Lanceren met Lightspeed
Beste freelancers,    Voor een nieuw merk sieraden wil ik een website + webshop lanceren. Hiervoor zoek ik een designer/website bouwer.    Het liefst wil ik iemand met affiniteit/ervaring met sieraden en e-commerce. Het is belangrijk om samen het designproces door te lopen, en daarna de site per pagina op te bouwen. Ik heb de voorkeur…
Amsterdam 14 sep

Vraag Bjorn direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden