Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Bjorn

Bjorn
Over Bjorn

Een polyglot full stack software ontwikkelaar met meer dan 20 jaar ervaring en een flinke dosis creativiteit waardoor het onmogelijke vrijwel zeker is uitgesloten.

Ben je daarbij ook nog opzoek naar een meedenker in je project, die de juiste vragen stelt en ook het hele project vrijwel altijd volledig zelfstandig tot uitvoering brengt van A tot Z? Dan ben je bij mij helemaal aan het juiste adres.

Van WordPress plugins, tot online 3D customisation tools, tot complete solid framework oplossingen gebouwd in Laravel, inclusief API integraties, maar ook het serverbeheer, inrichting -- alles behalve het visuele design volledig eigenhandig en behendig en toch nog mens gebleven in de communicatie met mensen. ;-) 

Geen tussenpersonen & direct, zelf-uitvoerend. Creatief. Opererende vanuit mijn eigen visies van Liefde, Openheid & Vertrouwen in lijn met die van Ricardo Semler (https://www.youtube.com/watch?v=k4vzhweOefs & https://tinyurl.com/krachtvangeluk).

 

Portfolio

WordPress/WooCommerce/Plugins
Loading.

API/Integraties
Loading.

Laravel Websites en -applicaties
Loading.

zuiverfacility.nl
Loading.

signdeal.shop
Loading.

Litollo.nl
Loading.

 

Vraag Bjorn direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
DAMN GOOD
0648173476