Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Wallhalla

Adresgegevens

Lavendel 16
2286 XE Rijswijk

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik ben (online) marketing specialist in de event- en horeca sector. Met mijn eigen bedrijf Wallhalla help ik ondernemers om offline en online meer business aan te realiseren. Ik ben sterk in het schrijven van ondernemingsplannen, heb veel kennis van klantbeleving en online marketing profilering. Daarnaast ben ik een generalist die kennis en ervaring heeft op het gebied van strategie, management, processen en financiën. Met mijn gedreven en kritische houding in combinatie met mijn brede expertise kan ik bedrijven op korte en lange termijn naar en hoger niveau brengen.

Portfolio

Businessplan event boekingsplatform

Opdrachtgever: Start-up Opdracht: Het ontwikkelen van een lange termijn businessplan voor een nieuwe initiatief in de evenementenmarkt, met als doel om potentiële financieringspartijen te overtuigen. Implementatie: Zorgvuldig marktonderzoek gedaan, bestaande uit desk research, branche enquête, SWOT analyse, marketingvisie & strategie en uitwerking operationele marketinginstrumenten en exploitatie.

Commercieel plan ijsblokjes fabrikant

Opdrachtgever: Directie IJsblokjes fabrikant. Opdracht: Het schrijven van een commercieel plan met als doel om meer business aan te trekken via de webshop Implementatie: Marktonderzoek uitgevoerd, concurrentie analyse gedaan, data analyse uitgevoerd, acquisitieplan geschreven. Resultaat: Een doelgericht plan waarmee de directie aan de slag kon. Daarnaast duidelijkheid gecreëerd in potentiële afzetmarkt.

Branche enquete boekingsplatform

Opdrachtgever: Start-up Opdracht: Het uitvoeren van een enquête in de eventsector, met als doel om bij verschillende doelgroepen de behoeftes te inventariseren en de haalbaarheid van het idee te toetsen. Implementatie: Vragenlijst opgesteld, welke verdeeld waren over verschillende doelgroepen. E.e.a. in samenwerking met professioneel onderzoeksbureau. Onderzoeksresultaten geanalyseerd en vertaald naar enquête verslag. Resultaat: Zorgvuldig uitgewerkte enquête rapportage inclusief grafieken, analyses, beschouwingen en conclusies.

Ontwikkeling huisstijl

Opdrachtgever: Directie Eventstyling bedrijf Opdracht: In samenwerking met ontwerpers ontwikkelen van een huisstijl en communicatieboodschap die aansluit bij de strategische visie van het bedrijf. Implementatie: Bestuderen van strategisch marketingplan, vertalen naar communicatieboodschap en visuele identiteit. Dit vervolgens doorvertaald naar website, brochures, flyers, advertenties etc. Resultaat: Een eenduidige communicatieboodschap en herkenbaar visuele identiteit, met een toename van het klantenvertrouwen en het aantal orders tot gevolg.

Ontwikkeling Prezi presentatie locatie platform

Opdrachtgever: Directeur eventlocatie platform. Opdracht: Het ontwikkelen van een Prezi presentatie voor een belangrijke meeting waarin de doelgroep moest worden overtuigd om samen te werken met het eventlocatie platform. Implementatie: Doelgroep, doelstelling, communicatieboodschap en wensen opdrachtgever in kaart gebracht. Vervolgens vertaalslag gemaakt naar een dynamische presentatie, met gebruik van beeldmateriaal en tekst. Resultaat: Een dynamische presentatie welke zowel voor de meeting als andere promotiedoeleinden kon worden ingezet.

Uitgevoerde opdrachten

Prezi Presentatie voor Nieuw Collectief
Beste Freelancers,    Ik kom graag in contact met een persoon die voor mij een mooie en professionele presentatie (prezi) kan maken voor een nieuw te ontwikkelen collectief.    Daarnaast zou het een pre zijn indien deze persoon ook mee kan denken aan een communicatieplan om de doelgroep op een gepaste manier te bereiken.   …
Elst 30-01-2017

Vraag Barry direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden