Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Anneke

AnnekeOver Anneke

Ik heb een jarenlange ervaring op een Verloop Binnendienst Export, vnl. in de retail, waar schriftelijke en telefonische acquisitie, commerciële verkoop, mails beantwoorden, calculaties maken in Excel, orders verwerken en opvolgen in Baan en Exact en het binnenhalen van orders tot de dagelijkse werkzaamheden behoorden.

ik spreek en schrijf Engels en Duits en een matig Frans, heb kennis van douaneformulieren en diverse betaalvormen, zoals b.v. DAP en LC's.

Heb onlangs twee opdrachten afgerond, transciberen van interviews en telefonische "koude"acquistie, ook daarvoor kunt u mij dus contacten.
Ik ben in het bezit van een tablet, laptop, PC en een koptelefoon met microfoon.

Vanaf 7 September 2020 tot en met 22 mei 2022 heb ik gewerkt als Customer Service Specialist op de Corona test-, en vaccinatielijn met zowel Nederlands als Engelssprekende burgers (direct) maar ook via de LLS lijn met burgers in alle andere talen via een speciale...

Uitstekend
2 beoordelingen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

ANPRU B.V. administratieve totaalontzorging
Loading.

Vertaalwerk / Translation English-Dutch v,v,
Loading.

Data entry, virtuele assistente
Loading.

on-line Marketing
Loading.

 

Vraag Anneke direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht