Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Anne

Anne
Over Anne

Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Anne, ik ben 35, woonachtig in Leiderdorp en beschikbaar voor opdrachten en projecten gericht op klantcontact, administratie en operationele processen. Ik heb mijn ervaring opgedaan in zowel publieke als private organisaties. Mijn kennis van Zendesk, Trengo, Excel en PowerPoint is zeer vergevorderd.

In mijn thuiskantoor beschik ik over de juiste middelen om klanten goed van dienst te kunnen zijn. Ik ben iemand die graag meewerkt aan verbeteringen binnen het bedrijf en bijdraagt aan efficiënte werkprocedures. Voorbeelden daarvan zijn de digitalisering van – normaliter offline -- werkzaamheden, de online samenwerking met collega's, het in kaart brengen van de "customer journey", optimaliseren van klantenservice, webshop back-ends en webshop/ e-commerce logistiek.

Ik heb ervaring met de volgende systemen: Office 365, Zendesk, Trengo, Freshdesk, WMS systemen (bv. MontaPacking, DSV MCS Fulfilment, PostNL (Fulfilment), Shopify, Lightspeed, Woocommerce, Exact Online, Klaviyo, MailChimp en Google...

 

Vraag Anne direct om offerte


Stuur een bericht