Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Adresgegevens

Anna Paulownastraat 9
6812BW Arnhem

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Hallo,

Welkom op mijn profiel. Je kan mij voor meerdere soorten opdrachten inzetten.

Ik kan je helpen aan lekker leesbare en heldere (SEO-)teksten voor je website. Ook andere teksten voor digitale middelen en drukwerk kan ik je leveren. Ik ben erg sterk in het maken van toegankelijke teksten die je doelgroep raken. Ik denk altijd met je mee vanuit jouw doelen en doelgroep(en). Ook ben ik goed en ervaren in het opzetten van een sterke communicatiestrategie.

Waarom ik?
Omdat ik met je meedenk vanuit jouw doel en omdat ik je doelgroep weet te raken. Ik verdiep me in wat jij belangrijk vindt en in wat jij wilt bereiken.

Waarom jij?
Omdat je een iemand zoekt die met je meedenkt en kwaliteit levert. Omdat je een no-nonsense samenwerking prettig vindt. En omdat je gewoon iemand zoekt met verstand van zaken die echt bijdraagt aan wat jij wilt bereiken.

Ik ben goed in onder meer:

- schrijven van prettig leesbare, heldere teksten (digitaal en print)
- met je meedenken vanuit je doel en doelgroep
- SEO-/SEA-teksten
- persberichten
- copywriting
- creatieve teksten
- communicatiestrategie
- bladformules en websitestructuren

Ik heb gewerkt bij en voor diverse communicatie- en marketingbureaus en intern bij verschillende communicatie- en marketingafdelingen.

Referenties

Datum:
25-01-2017
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Datum:
01-04-2016
Van:
Michael van der Graaf
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Anne Marie heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Naast het schrijven van de tekst. Gaan we haar zeker in de toekomst vragen voor andere projecten.

Uitgevoerde opdrachten

Bedrijfsnaam Bedenken voor Hypnotherapeut
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mij kan helpen bij het veranderen van mijn bedrijfsnaam. Ik ben hypnotherapeut en ben nu al wel ingeschreven onder een bedrijfsnaam maar ben hier niet tevreden mee. Ik heb zelf al diverse namen op papier staan maar kan niet kiezen wat de juiste naam voor mijn praktijk moet worden.   …
Duizel 17-07-2017
Ervaren Journalist om Nieuwswaardig Artikel te Schrijven
Beste freelancers,    Voor een klant van mij ben ik op zoek naar een ervaren journalist. We hebben een onderzoek gedaan en willen dit nu indienen bij het AD.    Het onderzoek is gehouden onder meer dan 1200 respondenten en gaat over gedragskenmerken tussen twee verschillende groepen. De groepen zijn IOS gebruikers en Android…
06-10-2016
Tekstschrijver voor Schrijven van Opinieartikel Gezocht
Beste freelancers,    Voor het schrijven van een opinieartikel zijn we op zoek naar een professionele tekstschrijver. Het betreft een artikel (500-750 woorden) over het belang van een gezonde, duurzame leefomgeving. Affiniteit met - en vakkennis over het onderwerp is een pré.    Wij zijn dé vereniging van actieve gemeenten,…
Ede 08-04-2016
Songtekst voor Bruidsfotografie en Documentaire Fotografie
Beste freelancers,    Als bruidsfotograaf en documentaire fotograaf ben ik op zoek naar een samenwerking met een tekstschrijver, om mijn gevoel en idee van fotografie om te zetten in een songtekst welke zal worden gebruikt in de intro van onze website. We verwachten dat het uiteindelijke liedjes ongeveer 2 minuten duurt.    Graag…
Etten-Leur 23-02-2016

Vraag Anne Marie direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden