Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Angela

Angela Damen
Over Angela

U bent op zoek naar een ‘freelance grafisch ontwerper/DTP-er’ voor een boek, magazine, nieuwsbrief, krant, website, promotie-materiaal, huisstijl, illustratie of een prachtige brochure... ik luister naar je verhaal en geef het project een eigen gezicht. Dat begint natuurlijk met de uitstraling en Look & Feel. De eerste indruk moet prikkelen, verleiden tot ontdekken, lezen, beleven en de aandacht vasthouden. Iedere uitgave vraagt weer om een andere aanpak en dus ook een unieke vormgeving.

Michelangela staat voor creativiteit, betrokkenheid en passie en dat zie je terug in mijn ontwerpen. Ik denk met je mee, geef advies èn houd de deadline in de gaten. Dit doe ik al meer dan 20 jaar voor kleine en grote opdrachtgevers. Met de meeste van mijn opdrachtgevers werk ik lang samen. Juist de samenwerking en de diversiteit maken het vak zo leuk. Via Hoofdkraan heb ik inmiddels diverse projecten met succes uitgevoerd en werk...

Uitstekend
2 beoordelingen

Utrecht

Expertisegebieden:

 

Portfolio

BOEKEN
Loading.

HUISSTIJLEN, LOGO'S
Loading.

WEBSITES
Loading.

BROCHURES, FLYERS
Loading.

MAGAZINES
Loading.

BOEK
Loading.

 

Vraag Angela direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
michelangela
0683799344
KvK-nummer: 30145569
Alkhof 57B
3582 AX Utrecht