Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

One Pager Koppeling Maken d.m.v. een App

Opdracht ID: 49146

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 12-10-2021
Reacties: 5
Locatie: Tilburg, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 26-10-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor een camping willen we een one pager maken. Maar die one pager moet ook te openen zijn vanuit een app. De app hoeft er alleen voor te zorgen dat de website geopend wordt.

Is dit mogelijk (of is er een andere oplossing?) en wat zijn de kosten?

We zien graag een reactie tegemoet op Hoofdkraan.nl.

Website bouwers die hebben gereageerd (5)

Roelf
Roelf
12-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Wesley
Wesley
12-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
George
George
12-10-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Onno
Onno
13-10-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Bjorn
Bjorn
13-10-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance website opdrachten

Schakel Tussen Development Team en Klant

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Rol/functie Na het eerste gesprek, zullen wij de vraag van het prospect en het budget zo duidelijk mogelijk in beeld brengen. Hiervoor worden meerdere documenten opgesteld wat voor beide partijen een accuraat beeld geeft van de komende samenwerking. Als het prospect hiermee akkoord gaat, kom jij aan de beurt. Vanaf dat punt zal jij de schakel zijn tussen ons development team en…

Installatie Account Outlook in Amsterdam

Geplaatst: 28 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen. Ik heb problemen om mijn outlook te installeren met mijn office 365 account. Als je mij hiermee kan helpen hoor ik graag van je.

Freelance Zapier Specialist Gezocht

Geplaatst: 2 aug
Beste freelancers, Wij zijn een marketing agency en zijn bezig met het optimaliseren van onze processen. Nu weet ik van het bestaan van Zapier en de mogelijkheden ervan maar ik ben niet bekend met welke processen we hier zoal mee zouden kunnen optimaliseren zodat het werk sneller gaat. Is er een specialist die ons een aantal van dit soort processen kan voordragen zodat we sneller en beter kunnen werken?…

Affiliate Feeds en Template Website

Geplaatst: 8 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het implementeren van affiliate feeds van o.a Bol.com. Deze worden nu via ftp aangeleverd en moeten dan nog worden voorzien van een stukje affiliate code door middel van een script. Verder een template wat vervolgens voor meerder sites kan worden gebruikt. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

FileMaker Pro Expert Gezocht in Delft

Geplaatst: 7 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Nederlandse FileMaker Pro expert die op korte termijn een Excel overzicht kan ombouwen in FileMaker Pro. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Programma om declarabele uren bij te houden

Geplaatst: 20 jun
Het maken van een eenvoudig en overzichtelijk programma om uren te schrijven ( declarabele uren bij te houden) voor een juridisch advieskantoor van 3 personen. Functionaliteiten: uren/ tijdseenheden invoeren; omschrijving van bestede tijd invoeren, liefst met keuze uit een aantal standaardomschrijvingen; keuze uit een aantal verschillende uurtarieven per medewerker. Dit alles gaat normaal per dossier,…

Python Developer voor Integratie Dashboards

Geplaatst: 21 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Python developer voor het integreren van 3 of meer online dashboards tot 1 overzicht. Interesse? Reageer direct!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht