Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Design & Multimedia >
 3. DTP
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Productcatalogus voor Dentale Chirurgie met InDesign

Opdracht ID: 47529

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 28-04-2021
Reacties: 9
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 03-05-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We zoeken een InDesign expert die een productcatalogus voor dentale chirurgie oplevert.

Deliverable: een productcatalogus voor dentale chirurgie en implantologie met 24 pagina's met maximaal 100 (270 exclusief regels) producten, waarbij teksten en opmaak in InDesign worden aangeleverd.
 
 • De catalogus zal gevormd worden door een bestaand aanbod uit een webshop.
 • De doelgroepen zijn tandartspraktijken die zich bezighouden met dentale chirurgie en implantologie. Er zijn persona's van de doelgroep, zodat je weet voor wie je het maakt.
 • Er is al een productenlijst in Excel. Er zijn ook afbeeldingen van de meeste producten, maar de resolutie is helaas niet optimaal, dus daar moeten we creatief mee omgaan.
 • Verspreiding: de catalogus zal in druk geprint worden. Worden langsgebracht bij praktijken door vertegenwoordigers. Sommige per post. En in PDF digitale vorm op de site geplaatst worden als downloadable/emailbaar.
 • Er is een brand guide met huisstijl assets.
 • Je bent in eerste plaats vrij om naar eigen creatieve inzicht de catalogus vorm te geven, binnen de parameters van de bestaande huisstijl. De catalogus dient producten op een praktische én stijlvolle manier te presenteren en makkelijk doorzoekbaar te zijn.
 • Het aanleverformaat is een bewerkbaar InDesign bestand en PDF export van de finale versie.
 • Een vervolgopdracht is mogelijk in de vorm van het ontwerpen van een cyclische folder op basis van dezelfde inhoud, waarbij steeds wisselende specifieke producten en aanbiedingen uitgelicht zijn.

Heb je interesse? Reageer dan direct!

Freelance DTP-ers die hebben gereageerd (9)

Gerritjan
Gerritjan
28-04-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Ara
Ara
28-04-2021
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Dirk
Dirk
28-04-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Zsofi
Zsofi
28-04-2021
13 referenties
Gemiddelde score
9.5
Nathalie
Nathalie
28-04-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Mathijn
Mathijn
28-04-2021
27 referenties
Gemiddelde score
9.8
Yvonne
Yvonne
28-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Melissa
Melissa
28-04-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.6
Anke
Anke
28-04-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.9
Toon meer reacties

DTP opdrachten voor freelancers

Drukbestand maken voor drukker

Geplaatst: 22 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand om 1 drukbestand te maken voor een transparante, rechthoekige sticker op rol. Uiteraard dient er rekening te worden gehouden met o.a. witkleur, contouren etc. Specificaties worden aangeleverd.

DTP'er gezocht

Geplaatst: 05-08-2023
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een dtp'er/vormgever die mijn boek van 80 bladzijdes kan namaken van een PDF (drukbestand) en waar correcties in verwerkt moeten worden. Het boek is geredigeerd en de tekst kan gekopieerd en geplakt worden, maar ik heb niet de juiste programma's en expertise hiervoor. Bestanden zet ik niet online. Pas als we oveerkomen stuur ik wat nodig is. De opdracht…

DTPer (starter, junior)

Geplaatst: 29 feb
Beste freelancer, Het Aziatisch fastfood zoekt per direct een DTPer, (evt. met een grafisch design achtergrond). Taakomschrijving: In 1ste instantie gaat het om het verzorgen van promotie materialen zoals menufolders, raamstickers, flyers, posters etc. voor de filialen. (Het betreft voornamelijke bestaande ontwerpen, met evt aanpassingen) Vaak is het kopiëren en plakken van de huidige huisstijl.…

Ontwerp en opmaken informatieboekje

Geplaatst: 22 feb
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die ons kan helpen met het ontwerpen en de opmaak van een informatieboekje van 6 tot 8 pagina's in A4 (of kleiner indien mogelijk). Uitgaand van een vrolijk en simpel design met een rustig font dat makkelijk leest. Less is more. Uiteindelijk format moet geschikt zijn voor drukwerk maar ook als PDF. Logo's, tekst en eventueel aanvullend, vrij te gebruiken…

DTP werkzaamheden gezocht

Geplaatst: 15 feb
Beste freelancers, Op zoek naar een freelancer die DTP werkzaamheden kan uitvoeren. Gaat over de opmaak van brochure's & posters, zowel het opmaken van nieuwe brochures als het veranderen van brochures (bijv. van oude naar nieuwe huisstijl). Brede variatie aan onderwerpen. 

DTP'er

Geplaatst: 8 feb
Beste freelancers, Eenvoudige opmaak van div Naambordjes bij deuren , Buitenbord met gegevens van bedrijf met namen van Huurders DTP'er gevestigd in Bussum of directe omgeving , persoonlijk contact belangrijk.  

Vernieuwen brochure

Geplaatst: 11 jan
Hi freelancer, Wij willen graag onze huidige brochure vernieuwen. Qua vormgeving en kleuren mag de brochure in grote lijnen hetzelfde blijven. Het beeldmateriaal kunnen wij zelf aanleveren, hier mag ook een suggestie voor worden gedaan. De omslag willen we wel helemaal vernieuwen. De teksten leveren wij sowieso aan. De brochure bestaat uit 16 tot 20 pagina's. Heb je interesse om onze brochure…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht