Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

All Dots

Adresgegevens

Operetteweg 45
1323VK ALMERE

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ontwerpen en meedenken...
met u dat is wat wij het liefst doen. Logo's en huisstijlen of een flyer voor een evenement wij proberen zo veel mogelijk uit te gaan van uw doelgroep, het doel en uw wensen. Bij voorkeur werken wij vanuit een concept (idee / richting).

Portfolio

hoofdkraan-portfolio-logo-en-huisstijl-alldots.gif

Logo en huisstijl ontwerp

Uw logo en huisstijl, zijn uiteraard heel belangrijk. Wanneer wij een logo voor u gaan ontwikkelen willen we ons graag zo veel mogelijk in kunnen leven in uw bedrijf. Enkele vragen die ons daarbij helpen zijn: - Beschrijf uw bedrijf’s diensten of producten; - Welke logo spreken u aan? - Wat hoopt u met het logo te bereiken? - Wie zijn uw concurenten? - Wat is de hoofddoelgroep?
hoofdkraan-portfolio-webdesign.gif

Webdesign

Veel nieuwe klanten komen uw logo en huisstijl als eerste tegen op uw website. Dus de look and feel en de werking moeten meteen goed zijn. Hoe responsive uw website is is daarin ook belangrijk. Krijgt de gebruiker van een laptop het zelfde gevoel bij uw website als iemand die de site met zijn mobiel bezoekt. Veel om over na te denken en rekening mee te houden, maar wij adviseren u graag in alle mogelijke keuzes.
hoofdkraan-portfolio-flyers.gif

Folder en flyer ontwerp

Als een download op uw website zeker niet verkeerd maar onderschat ook de kracht van geprinte media niet. Een folder die mensen bewaren aan andere laten zien of meenemen bij het bezoek aan uw bedrijf. Het moet iets zijn waar je trots op bent en je diensten of producten verkoopt.

Brochure ontwerp

Volstaat een folder of flyer niet voor uw dienst of product dan kan het goed zijn om een brochure te ontwikkelen. Dit neemt zeker de eerste keer wat tijd in beslag maar kan heel goed bijdragen aan het gevoel dat klanten bij uw merk of product krijgen.

Kranten en advertentie ontwerp

Een andere manier om klanten te bereiken is via advertentie's in kranten. Hierbij is herhaling of een hele goede aanbieding erg belangrijk. Wij hebben ruime ervaring met het opmaken van kranten en ook de daarbij horende advertentie's.

Referenties

Datum:
27-04-2018
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
De freelancer leverde kwaliteitsvolle werk in zeer korte tijd en dit uitstekend opgemaakt. Je kan ook op snelle communicatie rekenen! Ik was alvast zeer tevreden met deze freelancer.
Datum:
13-03-2018
Van:
Paul Oudshoorn
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Boven verwachting, gewoon top!
Datum:
20-06-2017
Van:
Irene Timmers
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Wat een geweldige service en samenwerking met Dirk!!! Binnen enkele uren na ons eerste contact ontving ik het definitieve logo exact zoals ik voor ogen had! Dirk reageerde enorm flexibel en meedenkend op mijn reacties en wensen. Ik heb nu een professioneel logo in verschillende formaten voor drukwerk, internet en correspondentie. Heel gelukkig en tevreden! Dirk is absoluut een aanrader!

Uitgevoerde opdrachten

Poster Opmaken via InDesign
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand met goede kennis van InDesign. Dit omdat ik graag een poster wil maken voor mijn organisatie. Men start van een bestaande poster die ik al eerder heb gemaakt en wil daarvan een nieuwe maken (het mag volledig veranderd worden maar de tekst blijft hetzelfde).    Alvast bedankt!
Amsterdam 24 apr
Ontwerpen van Productportfolio 8 Pagina's
Beste freelancers,    Het ontwerpen van een A4 productoverzicht van 8 pagina's. Als voorbeeld wat ik bedoel: http://onlinetouch.nl/lumosec/productportfolio-2017-2018?html=true#/8/    1. Voorkant met tekst Productoverzicht en logo van 3 merken plus ons logo  2. Producten merk 1  3. Producten merk 1  4. Producten…
Utrecht 5 mrt
Bestaand Getekend Logo Digitaliseren
Beste freelancers,    Ik wil graag mijn getekende logo laten digitaliseren.    Ik hoor graag wie dit voor een (kleine) vergoeding kan en wil doen!     
Bergeijk 20-06-2017

Vraag Dirk direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden