Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Nathalie

Nathalie
Over Nathalie

Salut! Ik ben Nathalie, ben in Frankrijk geboren en heb in meerdere landen gewoond en gewerkt: Frankrijk, Engeland, Duitsland, Nieuw-Zeeland, en Slovenië. Sinds 2017 ben ik gevestigd in Nederland, en werk vanaf Amsterdam als Freelance. In ben in Toerisme en in Grafisch Ontwerp (Print/Web) in Frankrijk afgestudeerd en heb opleidingen in de vertaling sector gevolgd. In Slovenië heb ik jarenlang voor een regionale krant en uitgever gewerkt en ruim 20 hardomslagboeken vormgegeven.

Ik vertaal van Engels naar Frans sinds 2004, en sinds 2013 werk ik als professional freelance vertaler: vanuit Engels, Sloveens naar Frans en sinds 2018 vanuit Nederlands. Ik heb de NT2Examen in 2018 gehaald.

Van me is een snelle reactie gegarandeerd aan het begin maar ook tijdens het project totdat alles klaar is, mijn tarieven zijn duidelijk vanaf de eerste contact en de deadlines zijn gerespecteerd.

Ik hou van techniek, sport, wetenschap,...

 

Portfolio

Brochure
Loading.

DTP
Loading.

Wordpress website + vertaling
Loading.

Logo
Loading.

Banner Lagea Matresses
Loading.

A5 Flyer
Loading.

 

Vraag Nathalie direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
OUI Dizajn
KvK-nummer: 67873138
Gedempt Hamerkanaal 135
1021KP Amsterdam