Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Graphic Exception

Adresgegevens

Colinslandsedijk 34
3234 KB Tinte

Profiel

Mag ik mij even voorstellen?

Ik ben Melissa en kan u advies bieden over alle doelgerichte concepten en media-oplossingen, maar uiteindelijk werk ik nauw samen met u, om uw (re)presentatie helemaal naar wens te maken.

Zo wordt uw doelgroep bereikt en wordt uw boodschap overgebracht. Onderscheidend, kostenbewust en uiterst resultaatgericht!

Na geluisterd te hebben naar uw wensen en eisen, wordt er een projectplan gemaakt waardoor beide partijen op de hoogte zijn van wat er te gebeuren staat. Dit is naar mijn mening de effectiefste vorm van samenwerking, want helderheid en duidelijkheid komt op de eerste plaats.

U kunt rekenen op een goede en persoonlijke service.

Portfolio

Portfolio Melissa Dekker

Uitgevoerde opdrachten

Design van Banner voor YouTube
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die begrijpt wat het ontwerp van social media is, met een voorliefde voor YouTube.    Het gaat om het maken van een banner voor YouTube en van daaruit banners voor Facebook en Twitter.    Mocht alles naar wens verlopen, dan ook design voor merchandise.    Ons budget is tussen…
Maassluis 19-05-2017
Logo Laten Ontwerpen
 Voor mijn nieuwe bedrijf in in de consulting beveiliging en detachering zoek ik een logo en huistijl.Ik zou graag n schild willen met de letters van me bedrijs naam erin en een beveiligings v.in de kleuren donkerblau en wit en goud of zilver.achtergrond zwart. 
05-10-2011
Logo Laten Ontwerpen
Ik heb een logo maar niet in een hoge resolutie kan je dat omzetten of op nieuw maken in photoshop?    (bij kleine opdrachten adviseren wij de borg gelijk te maken met het eind bedrag)   
01-09-2011

Vraag Melissa direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden