Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

White Paper Schrijven voor Logistieke Doelgroep

Geplaatst op:
21 april 2017 09:05
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Zakelijk Schrijven
Opdracht ID:
29001
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 2000
Locatie:
Weert, Limburg

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij hebben onderzoek gedaan naar een vraagstuk binnen de logistiek, te weten de relatie waardedichtheid mbt lucht in verpakkingen. Wij hebben diverse interviews gedaan, een ronde tafel bijeenkomst gehad en het diverse presentaties over dit onderwerp gedaan.

Nu willen wij dit onderzoek op een toegankelijke manier in een whitepaper-achtig rapport weergeven voor ruim 500 distributeurs in de sector. Dat is ook meteen de (aan)vraag; wie kan ons ondersteunen met het (uit)schrijven van dit rapport.
Deadline is 1-6-2017: het analyseren, ordenen en integreren van alle materie tot een samenhangend geheel voor een rapportage van zo’n 20 pagina’s, inclusief eventueel nabellen voor zaken die nog niet helder genoeg zijn.

Met het rapport willen bereiken dat de distributeurs inzien waar er mogelijkheden liggen om zo om te gaan met de verpakkingen dat ze efficiënter te vervoeren zijn.

Resultaten interview, en Ronde tafels data is aanwezig. Belangrijk onderdeel zal interview(s) zijn, om tot een goede content te komen.

Belangrijk element is de BOODSCHAP die wij met dit rapport willen afgeven!

Heeft u interesse, dan horen wij dit graag.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Gian Gian 21-04-2017
referentiesterren
1 referentie
Robert Th Robert Th 25-04-2017
Wim Wim 21-04-2017
referentiesterren
2 referenties
Anne Marie Anne Marie 21-04-2017
referentiesterren
2 referenties
Desirée Desirée 21-04-2017
referentiesterren
1 referentie
Loes Loes 21-04-2017
referentiesterren
2 referenties
Marloe Marloe 21-04-2017
Monique Monique 21-04-2017
referentiesterren
7 referenties
Marjolijn Marjolijn 21-04-2017
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Twee Audio Interviews Transcriberen (160 minuten)
Beste freelancers,    Ik ben opzoek naar iemand die twee interviews voor mijn scriptieonderzoek wil transcriberen. De twee interviews duren in totaal samen 2 uur en 40 minuten. De interviews hoeven niet letterlijk uitgetypt te worden, dat wil zeggen niet alle oeh´s en ah´s, maar gewoon goedlopende zinnen.    Ik ben benieuwd…
20 jun
Transcriberen van Interviews voor Eindopdracht
Beste freelancers    In het kader van mijn eindopdracht Toegepaste Psychologie, ben ik op korte termijn op zoek naar een professional die voor mij ca. 15 opgenomen audio interviews (tussen 30 en 60 minuten) kan transcriberen. Eventueel ook coderen en labelen als de prijs het toelaat.     Graag spreek ik een totaalprijs…
18 jun
Redactionele Artikelen over Schenkingen en Nalatenschap
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar tekstschrijvers voor redactionele artikelen over schenken, nalatenschap en donaties.    De volgende vraagstukken willen wij onder de aandacht brengen: Waarom is het belangrijk om te doneren, is een gift aan een goed doel fiscaal aantrekkelijk, hoe neem ik goede doelen of ANBI instellingen…
15 jun
Transcriberen van Interview 78 Minuten
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die met spoed een interview woordelijk zou kunnen transcriberen voor mij.  Het gaat om een interview van 78 minuten die ik voor zaterdag graag uitgetypt zou willen hebben.  Betrouwbaarheid is belangrijk!    Wie kan mij helpen?   
6 jun
Transcriberen van 2 Interviews voor Scriptie
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die met spoed 2 verschillende interviews woordelijk zou kunnen transcriberen voor mij.    Het gaat om twee interviews van in totaal twee uur en dertien minuten.    Wie kan mij helpen?
5 jun
Coderen van Drie Interviews (Spoed)
Beste freelancers,    Met spoed zoek ik iemand die voor mij 3 interviews kan coderen in verband met een herstelopdracht afstudeerthesis.    De interviews zijn uitgewerkt, het gaat om: 2x 3 pagina's 1x 6 pagina's   Wie kan mij helpen?
29 mei
Interviews Uittypen voor Scriptie Onderzoek
Beste freelancers    Ik zoek iemand die interviews voor een scriptie onderzoek kan uittypen, dit mag in een samenvattende vorm.    Doel van het onderzoek is om een stappenplan te maken voor het tot stand komen van functieprofielen, het meest belangrijk is dus dat de taken en competenties uit de interviews naar voren worden gehaald. …
28 mei