Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Marjolijn

Marjolijn Willemsen

Expert in schrijven van webteksten

|
Locatie: Veenendaal
|
Actief sinds: 27-02-2017
|
Uurtarief: € 70
|
Profiel bekeken: 383 keer
|
KvK-nummer: 63341115 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Me Myself Mar

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Mijn naam is Marjolijn. Enthousiast, ondernemend, energiek en vol ideeën! Een marketeer die helemaal into content marketing en websiteteksten is én oprichter van het platform gezondekids.nl.

Ben je op zoek naar een tekstschrijver die webteksten schrijft die aanspreken, die overtuigen en die laagdrempelig zijn? Geen zakelijk tekst, geen jargon en geen open deuren. En die ook de juiste zoekwoorden bevatten, zodat jouw website wordt gevonden in Google?

Kijk dan eens op mijn website onder 'webteksten laten schrijven'. Daar lees je precies hoe ik werk en wat jij mag verwachten van een professioneel webtekstschrijver.

Of laat de 'Not so quick website scan' uitvoeren waarbij ik jouw website grondig onder de loep neem en me focus op de content en vindbaarheid (SEO). De feedback is altijd maatwerk, van hoge kwaliteit (dit is wat mijn klanten zeggen), duidelijk én geeft aan waar jij je nu op moet focussen om je website duidelijker, makkelijker en aantrekkelijker te maken.

Waarom samenwerken met mij?
Ik heb jarenlang als marketeer en communicatie expert voor bedrijven gewerkt. Bij kleine en grote bedrijven, zoals de Persgroep. Die kennis en ervaring zet ik nu in om de websites van ondernemers te verbeteren én resultaatgericht te maken.

Tot slot nog een aantal quotes van tevreden opdrachtgevers
Zeljka, health coach voor bedrijven: “Marjolijn hielp me om heel concreet een keuze voor de websitestrategie te maken. En daarmee dus ook de focus van mijn teksten. Dit was precies wat ik nodig had.”

Monique die een salon en webshop heeft voor natuurlijke make-up: “Wow wat een werk heb je ervan gemaakt, super blij mee! Heel duidelijk en precies waar ik op zoek naar was. Sommige dingen zo logisch, maar je ziet het zelf niet meer…”

Geoffrey, eigenaar van een trustkantoor: “Je hebt ons verrast met de hoge kwaliteit feedback die je ons gegeven hebt. We waren verrast dat er nog zo veel te winnen is!”

Ines, teamleider Vastgoed Marketing & Communicatie Bouwinvest: “Wij waren heel blij met Marjolijn, omdat zij niet alleen een hele goede content marketeer is, maar ook een sterke tekstschrijver. Zij heeft zich het vakgebied van vastgoed in no-time eigen gemaakt. Ik zou haar absoluut aanraden!”

Portfolio

Content marketeer (copywriter) Bouwinvest

De functie omhelste het adviseren van het marketingteam en asset managers op content gebied. Eveneens hands-on bezig zijn met de daily business en het schrijven van sterke teksten voor nieuwbouw projecten.

Corporate Communicatie Woonstichting Etten-Leur

Als communicatiespecialist hielp ik deze woningcorporatie. Advisering, maar ook het verzorgen van alle externe communicatie naar huurders en stakeholders.

E-mail marketeer Consumatrix

Voor een online product van Consumatrix heb ik de e-mail funnel ontworpen om mensen met een proefaccount te helpen en uiteindelijk te verleiden naar een betaald account. Inclusief opzetten in e-mailmarketing programma, schrijven van de teksten en het testen.

Copywriter SamSam Offices

Bedrijfsverzamelgebouw SamSam Offices heb ik geholpen met het verbeteren van hun online presence door het schrijven van hun website teksten. Vervolgens schrijf ik regelmatig blogposts - interviews met huurders die vertellen over hun bedrijf en ervaringen met Sam Sam.

Website teksten schrijven divers

Ik heb voor uiteenlopende bedrijven webteksten geschreven. Zowel business to business als voor de consumentenmarkt.

Ik schreef webteksten voor een interieurspecialist, een design outdoormerk, ERP-bedrijf, software consultancybedrijf, een sales recruitment bureau, makelaar, vastgoed adviseurs, verlichting expert, bedrijfsadviseurs, een bekend automerk, klantcontactbureau, financieel experts, een yogaschool/ retraites, een kind-tracksysteem, hovenier, autorijschool, een professioneel schaaktrainer, bureau voor kinderfeestjes, experts in groenprojecten en meer!

Referenties

Datum:
18-05-2017
Van:
Jacob Nuesink
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Zeer goede samenwerking. Erg prettig in de omgang en begreep goed wat ik wilde. Ik zou haar direct aanbevelen en zal zeker de samenwerking opnieuw zoeken bij een vergelijkbare opdracht.
Datum:
12-04-2017
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Prettig contact, eindresultaat precies zoals gewenst.

Uitgevoerde opdrachten

Hulp met Marketingplan Revolutionaire Artificial Intelligenc...
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die voor mij een marketingplan kan maken om een geheel nieuw matchingsprogramma onder de aandacht van de Nederlandse markt te brengen. Progamma wordt al in het buitenland gebruikt dus er zijn referenties. Ik wil graag gebruik maken van social media maar ben opzoek naar een compleet plan hiervoor. …
Roosendaal 7 sep
Tekst Schrijven 2 Brochures voor Bekendheid Website
Beste freelancers,    Ik heb twee teksten nodig voor 2 brochures. Het gaat om een website waar verlichtingstoestellen voor openbare verlichting worden vergeleken. De ene brochure moet zich richten op fabrikanten en de andere op gemeenten en adviesbureaus.    Ik stel me voor dat er een gesprek plaats vind op basis waarvan een tekst…
Tolkamer 10-04-2017
Korte Inspirerende Teksten Schrijven (Call to Action, Schaak...
Beste freelancers,    Ik wil kort teksten (alinea) aan het begin van mijn pagina's (ongeveer 10 stuks) hebben met een duidelijke call to action.    De call to action is een keuze menu tussen verder lezen met een of meerdere van de huidige teksten, bellen of contactformulier voor les aanvraag. Advies met betrekking tot de huidige…
Oegstgeest 15-03-2017
SEO Tekstschrijver Gezocht voor Nieuwe Website
Beste freelancers,    Onlangs hebben wij onze nieuwe website gelanceerd, voor verdere optimalisatie ben ik op zoek naar een goede (SEO) tekstschrijver met affiniteit in autobranche. Daarnaast zijn er meerdere projecten zoals bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie en mailingen waarbij we een verbeterslag willen maken.    Graag…
Ritthem 15-03-2017
Ervaren Freelancer om Linkedin Profiel te Updaten
Beste freelancers    Ik zoek een ervaren freelancer die mijn linkedin profiel up to date kan maken.    Die weet wat het betekent om Linkedin als handtekening en professioneel visitekaartje te gebruiken. Graag reageren als je aantoonbare ervaring als content manager/social media manager hebt.    Overige wensen:  Communicatief…
Wageningen 28-02-2017

Vraag Marjolijn direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden