Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Desirée

Desirée
Over Desirée

Ontrafelen en verhelderen. De insteek van mijn werk als journalist en tekstschrijver. Schrijven voor de geïnteresseerde leek en de specifieke doelgroep. En altijd in de juiste toon. Doel? De lezer enthousiast maken en verhelderen.

Met mijn adviserende, economische en technische achtergrond schrijf ik pakkende teksten. Verhalen, berichten, reportages, artikelen en blogs op basis van bestaande teksten, briefings en eigen interviews, onderzoek en analyses.
Ik heb ervaring in het (her)schrijven van informatieve en commerciële content op papier, websites en Social Media en kan de lezer enthousiast krijgen. Daarbij weet ik de meest recente richtlijnen van SEO toe te passen. Het is niet alleen belangrijk gevonden te worden, maar ook je lezers opgetogen te krijgen en te houden.

Mijn kennis en capaciteiten zijn vooral ontwikkeld in de vakgebieden wetenschap, techniek & jeugd, economie en de gebouwde wereld in gebied en gebouw.
...

 

Portfolio

CKV Gids Jong geleerd is oud gedaan
Loading.

Licht en lucht, op een nieuwe stek.
Loading.

Verkoopbrochure Woningbouwlocatie
Loading.

Omgevingsmanagement aan de keukentafel
Loading.

 

Vraag Desirée direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens: