Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Gian

GianOver Gian

Ik ben een allround B2B marketeer beschikbaar voor strategische, tactische en/of operationele inzet bij marketingcommunicatie opdrachten. Ook als part-time marketeer.

Ook ben ik beschikbaar voor het schrijven van copy (NL, IT of ENG) voor marketingmateriaal (blogs, brochures, web sites, artikelen, customer magazines). Grote ervaring in PR 2.0., meetbare Social Media inzet en met webredactie.

Mijn huidige klantenkring bestaat uit (internationale) B2B bedrijven werkzaam op het gebied van geautomatiseerde magazijnen, transportbanden, IT componenten, transport management en voorraadbeheer software, veiligheidsprodukten voor wegtransport en industriele voertuigen, materials handling, palletwikkelaars, verpakkingsmaterialen, e-bikes en nog meer.

Ik heb vaste uurtarieven voor ad-hoc activiteiten, maar voor projecten zijn de tarieven afhankelijk van de duur van de werkzaamheden. Een goede relatie en kwalitatief hoogwaardig en effectief werk leveren vormen bij mij de basis van de dienstverlening.

Wellicht tot binnenkort?
Uitstekend
1 beoordelingen
Gian

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Company Magazine
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Gian direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Gian, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
(1 van 1)

 

Contact

Telefoon / mobiel
06-83203457
KvK-nummer
Bedrijfsnaam
AFFARE

Stuur een bericht