Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

AFFARE

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik ben een allround B2B marketeer beschikbaar voor strategische, tactische en/of operationele inzet bij marketingcommunicatie opdrachten. Ook als part-time marketeer.

Ook ben ik beschikbaar voor het schrijven van copy (NL, IT of ENG) voor marketingmateriaal (blogs, brochures, web sites, artikelen, customer magazines). Grote ervaring in PR 2.0., meetbare Social Media inzet en met webredactie.

Mijn huidige klantenkring bestaat uit (internationale) B2B bedrijven werkzaam op het gebied van geautomatiseerde magazijnen, transportbanden, IT componenten, transport management en voorraadbeheer software, veiligheidsprodukten voor wegtransport en industriele voertuigen, materials handling, palletwikkelaars, verpakkingsmaterialen, e-bikes en nog meer.

Ik heb vaste uurtarieven voor ad-hoc activiteiten, maar voor projecten zijn de tarieven afhankelijk van de duur van de werkzaamheden. Een goede relatie en kwalitatief hoogwaardig en effectief werk leveren vormen bij mij de basis van de dienstverlening.

Wellicht tot binnenkort?

Portfolio

Company Magazine

Voor het bedrijf Caterpillar schrijf ik redactionele bijdragen voor het customer magazine Eureka. Soms moet een klant worden geïnterviewd, soms moet een actueel thema worden uitgediept.

Referenties

Datum:
07-03-2017
Van:
Thijs Bakker
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Voor onze nieuwe brochure schreef Gian de inleidende brief. Hij wist zich erg goed te verplaatsen in ons bedrijf en wist daardoor in de teksten de goede toon te vinden. Op dit moment zijn we aan het kijken hoe we de samenwerking kunnen uitbreiden. Het is prettig samenwerken, we zijn erg tevreden.

Uitgevoerde opdrachten

SEO Tekstschrijver Gezocht (E-bikes, Scooters)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een SEO tekstschrijver met expertise en kennis in e-bikes en scooters. Het betreft een doorlopende opdracht en gaat om het optimaliseren van productteksten en SEO-proof maken van pagina's.    De teksten moeten grotendeels uit eigen kennis (of web informatie) geschreven worden, wij…
Dordrecht 07-03-2017

Vraag Gian direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden