Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Dresens Tekst- en Vertaalbureau

Profiel

Ik schrijf graag teksten die emoties oproepen bij de lezer. Mijn schrijfstijl is scherp en wervend, soms met een vleugje humor. Ook bij zakelijke en commerciële teksten in het Nederlands probeer ik de emotie of inspiratie van de lezer te pakken te krijgen. Het gaat dan om online en offline teksten over diensten, producten, organisaties en bedrijven.
Bijvoorbeeld SEO proof landingspagina's, website teksten, of een brochure over een bedrijf.
Ik heb vele jaren internationale ervaring in de non-profit met armoedebestrijding, een duurzame en inclusieve stad, mensenrechten, jongeren en werkgelegenheid en een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Human interest teksten schrijven die het grote verhaal persoonlijk maken: dát is mijn ding.
Bij het schrijven maak ik gebruik van Storytelling en bouw een bepaalde spanning op in de tekst. De tekst wordt een verhaal dat de lezer boeit, meevoert en tot actie aanzet. Corporate storywriting is het schrijven van het verbindende verhaal van een organisatie of bedrijf en dat vind ik erg leuk om te doen.
Mijn kracht is verder mijn meertaligheid. Ik ben vertaler Spaans en Portugees en schrijf ook veel in het Engels. Voor een internationale website kan ik teksten schrijven in meerdere talen. Ook heb ik veel gereisd waardoor ik kennis heb van veel landen en culturen en een grote affiniteit met de reisbranche.

Portfolio

6-apr.-2017-1022.txt

Storywriting voor website van een vrijwilligersorg

Ik heb een vragenlijst gemaakt op basis van storytelling in 12 stappen, vijf vrouwen geïnterviewd, vijf miniverhalen geschreven die samen het verbindende verhaal van de organisatie vormen. Het is een zeer eerlijk en persoonlijk verhaal dat andere vrouwen moet overtuigen ook actief te worden en dat gebruikt wordt voor fondswerving. Je kunt het verhaal 'De Heldinnen van Bouwlust' lezen op de website:
http://huisvandegrootmoeders.nl/het-onstaan/

Brochure voor fondswerving voor een project

Deze brochure in het Engels heb ik gemaakt bij mijn vorige werkgever en is bedoeld om fondsen te werven bij Amerikaanse foundations.

Folder voor fondswerving voor een project

Deze folder in het Engels heb ik bij mijn vorige werkgever gemaakt en is bedoeld om fondsen te werven bij donoren en foundations.

Vraag Marloe direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden