Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Marloe

Marloe Dresens

Meertalig tekstschrijver en vertaler

Locatie: Den Haag
|
Actief sinds: 06-04-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 242 keer
|
KvK-nummer: 68291760 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Dresens Tekst- en Vertaalbureau

Profiel

Ik ben een meertalig tekstschrijver met jarenlange ervaring in een internationale werksetting. Voor websites, landingspagina's, folders en brochures schrijf ik teksten in het Nederlands, Engels, Frans, Spaans en Portugees. Indien gewenst, schrijf ik SEO proof, waarbij wij samen de lijst met sleutelwoorden samenstellen.
Ik heb vele jaren ervaring in de non-profit met armoedebestrijding, een duurzame en inclusieve stad, mensenrechten. Human interest teksten schrijf ik graag. Hierbij maak ik gebruik van storytelling. Hiermee bouw ik een bepaalde spanning op in de tekst, een verhaal dat de lezer boeit, meevoert en tot actie aanzet.
Ook heb ik veel gereisd waardoor ik kennis heb van verschillende werelddelen en culturen en een grote affiniteit met de reisbranche. Ik heb o.a. landingspagina's voor TUI geschreven en websiteteksten vertaald voor een exclusief reisbureau.
Ik ben beëdigd vertaler Spaans, en vertaler Portugees. Ik vertaal met name juridische teksten, teksten over kunst en websites.

Portfolio

6-apr.-2017-1022.txt

Storywriting voor website van een vrijwilligersorg

Ik heb een vragenlijst gemaakt op basis van storytelling in 12 stappen, vijf vrouwen geïnterviewd, vijf miniverhalen geschreven die samen het verbindende verhaal van de organisatie vormen. Het is een zeer eerlijk en persoonlijk verhaal dat andere vrouwen moet overtuigen ook actief te worden en dat gebruikt wordt voor fondswerving. Je kunt het verhaal 'De Heldinnen van Bouwlust' lezen op de website:
http://huisvandegrootmoeders.nl/het-onstaan/

Brochure voor fondswerving voor een project

Deze brochure in het Engels heb ik gemaakt bij mijn vorige werkgever en is bedoeld om fondsen te werven bij Amerikaanse foundations.

Folder voor fondswerving voor een project

Deze folder in het Engels heb ik bij mijn vorige werkgever gemaakt en is bedoeld om fondsen te werven bij donoren en foundations.

Vraag Marloe direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden