Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Monique een offerte
of
Stuur Monique een bericht


Monique

Monique

|
Locatie: Almere
|
Actief sinds: 08-04-2017
|
Uurtarief: € 20
|
Profiel bekeken: 158 keer
|
KvK-nummer: 67624618 informatie
|
Mijn naam is Monique Rommers. Eind 2016 heb ik TekstCollectief opgericht omdat ik als schrijver en ex-salesmanager vind dat de teksten op internet echt beter kunnen. Doelstelling is dat niet alleen in literaire boeken goed en pakkend Nederlands geschreven moet worden, maar overal. Omdat internet vrijwel overal aanwezig is en steeds meer mensen lezen op internet willen we graag onze mooie Nederlandse taal ook daar laten zien. SEO vind ik een leuke puzzeluitdaging die ik graag, en met succes, aanga! Ik schrijf sinds 2015 SEO webteksten en ben op de hoogte van de laatste trends.

TekstCollectief werkt met diverse schrijvers, allround en gespecialiseerd. Alle schrijvers hebben een hoog niveau en hebben altijd een schrijfopleiding gehad. We werken soms ook samen aan een opdracht als deze omvangrijk is of spoed heeft.

Enkele van onze specialisaties zijn: SEO Webcontent- Scripts- Filosofische Essays- Editing- Korte Verhalen- Romans- Email en Facebook Campagnes- Slogans-Ghostwriting.

We gaan graag jouw tekstuele uitdaging aan, vraag om een vrijblijvende offerte!

Vraag Monique direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

TekstCollectief

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer