Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Websites & Applicaties >
 3. Overige Websites & Applicaties

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
3 november 2020 17:25

Budget
> € 2000
Locatie
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
45353

Website Developer voor Internationaal Bedrijf

> 2000 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant (15) reacties
Status
Match!
Geplaatst op
3 november 2020 17:25
Categorie
Websites & Applicaties
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij hebben een organisatie die actief is in de internationale veevoederadditieven branche. Inmiddels actief in meer dan 40 landen verdeeld over alle werelddelen. Om beter gevonden te worden door potentiële klanten en eindgebruikers willen we een nieuwe website.

Deze website heeft als voornaamste functie om potentiële klanten met ons in contact te brengen. Daarnaast willen wij de klant informeren over wat wij voor hen zouden kunnen betekenen.
Het doel is dat de website een aantal jaar minimaal weer mee kan, graag dus gemaakt met behulp van de nieuwste technieken. Onze doelgroep bevindt zich voor een groot gedeelte in ontwikkelingslanden. De website moet dus mobile first ontwikkeld worden en met oog voor data besparing en snelheid.

De website zal bestaan uit de volgende pagina’s:
 • Homepage (Bij interesse sturen wij graag een PDF voor impressie)
 • Productcatalogus waarin korte productomschrijvingen staan met bijgevoegde plaatjes en downloadbare PDF sheets in ruil voor contactgegevens.
 • News feed met eigen pagina die een overzicht geeft van alle nieuws berichten. Wij moeten zelf nieuwe pagina’s kunnen aanmaken. Ook bij de news feed moet de optie beschikbaar zijn om een PDF te downloaden na het achterlaten van gegevens.
 • Bedrijfspagina, tekst met foto’s, inclusief een link naar Job Openings
 • Contactpagina met contactformulier.

Eisen die wij stellen aan de website
 • Wij willen de website zelf kunnen beheren (Toevoegen news items, toevoegen producten in catalogus, website teksten en plaatjes)
 • Mogelijkheid om PDF aan te bieden in ruil voor contactgegevens
 • Mogelijkheid om video’s toe te voegen
 • Zoekfunctionaliteit zodat bezoekers op termen kunnen zoeken binnen de website.
 • Website moet meertalig worden uitgevoerd, hierbij leveren wij de teksten en vertalingen
 • Integratie van Social media buttons.
 • Website moet hoog scoren op SEO, daarnaast moet de news feed/productcatalogus zo opgemaakt worden dat deze voor google in aanmerking komt om als featured snippet te dienen.
 • Mobiel vriendelijk (Focus is grotendeels op Afrika)
 • Stijl conform onze look and feel (Stijlgids wordt aangeleverd)

Graag horen wij van jou waarom jij of jou organisatie voor ons de beste keus is. Hierbij zien wij graag referentiewerk en een omschrijving hoe jij de website zou ontwikkelen.

Qua budget ontvangen wij graag een indicatie. Indien het ons wat lijkt gaan wij graag in gesprek, daarop volgend zouden wij graag een gedetailleerd aanbod ontvangen. Het budget is op >€2.000 gezet omdat in de nabije toekomst zouden mogelijk ook nog twee andere websites ontwikkeld moeten worden. 

Graag zien wij je reactie op Hoofdkraan.nl tegemoet.
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (15)

Jos
Jos
03-11-2020
danny
03-11-2020
Gino
03-11-2020
Walther
03-11-2020
Bas
Bas
03-11-2020
Jonathan
03-11-2020
Ivor
03-11-2020
Marc
03-11-2020
Rick
03-11-2020
Menno
03-11-2020
Marina
04-11-2020
Manolito
04-11-2020
Annemarie
04-11-2020
Sander
04-11-2020
Roy
Roy
04-11-2020
Toon meer reacties

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
3 november 2020 17:25

Budget
> € 2000
Locatie
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
45353

Opdrachten in dezelfde categorie

Freelancer of ZZP'er Gezocht voor API Koppeling CCVshop
Beste freelancers,    Ik ben in bezit van een CCV webshop. De opdracht gaat over de koppeling dropshipping producten importeren en een selectie bestellingen dagelijks doorvoeren via API met 1 dropshipper.  De dropshipper is al in bezit van een eigen API.    Ik ben op zoek naar iemand die verstand van deze zaken heeft betreffende…
17:45
Freelancer voor API Koppeling Wordpress en Realworks
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een API connectie kan maken tussen een Wordpress website en Realworks, de makelaars CRM applicatie.    Bewezen ervaring? Kan je daar helpen? Het gaat om een Wordpress website met verschillende landingspagina's voor een makelaar.    Interesse? Dan zie ik graag…
16:05
Freelance Hulp bij HTML5 Bannersets Spoed
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die per direct kan helpen met een maken van HTML5 bannerssets, liefst omgeving Eindhoven.    De visuals zijn al gemaakt, het gaat om 1 banner die al ontworpen is in 6 formaten, en in 6 formaten in HTML 5 werkbaar gemaakt moet worden, coderen en wellicht animeren in HTML5.   …
4 mei
Telegram Automatische URL Opener Realiseren
Beste freelancers,    Ik zoek een eenvoudig script die ervoor zorgt dat wanneer er een nieuwe URL in een Telegram kanaal geplaatst wordt, deze direct automatisch opent. Het moet kunnen draaien op een MacBook bij voorkeur i.c.m. Chrome. Mag bijvoorbeeld via web.telegram.org werken i.c.m. Tampermonkey (weet niet of dat haalbaar is). …
3 mei
API Developer Eten Bestelsite (POS-systeem)
Beste freelancers,    Ik zoek een API developer voor de food business.    Source is Thuisbezorgd. D.m.v. API een koppeling maken met een POS-systeem.    Vereisten: Ervaring met API ontwikkelen API ontwikkelen en ervoor zorgen dat het zelfstandig en gemakkelijk kan worden onderhouden Output JSON (de order/bestelling)…
27 apr
Freelance Blockchain Developer Gezocht voor Platform
Beste freelancers,    Mijn beste vriend en ik zijn een platform aan het maken en we hebben een Uniswap clone nodig met een ander logo en achtergrond + de mogelijkheid om als eigenaar cryptocurrency paren toe te voegen. Ook hebben we een simpel ERC20 smart contract nodig. We hebben een idee bedacht (website hebben we al gemaakt) wat gigantisch…
26 apr
JSON Data Omzetten naar XML
Beste freelancers,    Ik wil graag ongestructureerde JSON data omzetten naar XML bestanden. Wie zou mij kunnen helpen bij het converteren van de data? Een XSD is beschikbaar. Hoe kunnen we dit het beste doen?    Mocht je deze klus kunnen uitvoeren, dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
22 apr
Toon meer