Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Jonathan

Jonathan
Over Jonathan

Je eigen bedrijf is fantastisch! Het geeft je enorm veel vrijheid en biedt ontzettend veel mogelijkheden. Maar er gaat ook veel tijd en zorg in zitten. Wil jij jouw klanten de aandacht geven die ze verdienen, maar op het internet net zo uitblinken als op kantoor of in je winkelruimte? Neem dan eens contact op.

Graag help ik je met het ontwerpen en onderhouden van je website. Samen kijken we naar wat belangrijk is voor jou en je bedrijf, welke stijl er bij je past en hoe vaak er updates nodig zijn. We bespreken wat er kan binnen jouw budget en leren elkaar wat beter kennen.

Mijn ervaring als docent heeft ontzettend veel voordelen in dit vak. Naast uitgebreide kennis van verschillende disciplines (design, UX, UI, vormgeving, etc), beschik ik ook over het vermogen om kritisch naar een dienst of product te kunnen kijken en verbeterpunten aan kunnen geven....

 

Portfolio

Wordpress landingspage
Loading.

vassal.nl
Loading.

 

Vraag Jonathan direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3
Alle beoordelingen (3 van 3)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
VASSAL
0640288404
KvK-nummer: 54531543