Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Jonathan

Jonathan Leenman
Over Jonathan

Wil jij jouw klanten de aandacht geven die ze verdienen, maar op het internet net zo uitblinken als op kantoor of in je winkelruimte? Neem dan contact op.

Graag help ik je met het ontwerpen en onderhouden van je website. Samen kijken we naar wat belangrijk is voor jou en je bedrijf, welke stijl er bij je past en hoe vaak er updates nodig zijn. We bespreken wat er kan binnen jouw budget en leren elkaar wat beter kennen. Naast uitgebreide kennis van verschillende disciplines (design, UX, UI, vormgeving, etc), beschik ik ook over het vermogen om kritisch naar een dienst of product te kunnen kijken en verbeterpunten aan te pakken. 

De websites die ik oplever zitten technisch zeer solide in elkaar, maken enkel gebruik van goed ondersteunde plugins en zijn altijd zeer goed te onderhouden door mijn klanten. Als dat toch nodig is ben ik uiteraard ook voor verdere support of doorontwikkeling...

 

Portfolio

Wordpress website laten maken Schiedam
Loading.

Shopify Webshop
Loading.

Elementor Pro website laten maken
Loading.

Lightspeed webshop
Loading.

Thema of plugin voor WordPress laten maken
Loading.

Maatwerk front-end development
Loading.

 

Vraag Jonathan direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht