Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Menno

Menno
Over Menno

Het is een uitdaging die we bij veel organisaties tegenkomen. Men wil een supergoede developer inhuren die alle aspecten van de ontwikkeling van software tot in de puntjes beheerst. Maar hoe bepaal je of iemand echt goed is? Waar moet je eigenlijk allemaal rekening mee houden? En waarom vragen die wereldvreemde bleke jongens en meisjes zoveel geld om achter een groot beeldscherm te zitten met een koptelefoon op zonder dat er een beetje grip is op wat er allemaal precies gebeurt? Tot overmaat van ramp zakt de performance van een net gebouwd platform in elkaar zodra er een beetje tractie is en dan is die freelance-developer opeens MIA.

De oplossing ligt voor de hand: een volwaardige CTO met kennis van zaken. Eentje die alle aspecten van software ontwikkeling in de gaten houdt en weet wat er speelt. Iemand die de taal van de ondernemer spreekt EN die van de ontwikkelaars....

 

Portfolio

Hoe de Nederlandse hockeybond haar digitale ...
Loading.

Minder papier, minder Excelsheets, meer slimme...
Loading.

 

Vraag Menno direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Charper Bonaroo b.v.
0202400271
KvK-nummer: 67186963
Kinderhuissingel 6-k
2013 AS Haarlem