Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Marc

Marc
Over Marc

Bent u een enthousiaste ondernemer met ambities? Mijn team en ik willen u graag helpen bij het verwezenlijken van uw droom.


Ik zou u graag wat meer vertellen over mijn team. Wij zijn een enthousiast team van in totaal 10 mensen, bestaande uit Programmeurs, Ontwerpers, Animatoren, Grafische ontwerpers en Software Ingenieurs. We hebben al meer dan 7 jaar ervaring met het ontwikkelen van websites, webwinkels, webapplicaties, animaties, mobiele applicaties en alle soorten ICT diensten. Wij kunnen dus in erg veel facetten belangrijk zijn voor u en uw bedrijf.
 
Wij bundelen onze krachten en kunnen projecten vanuit vele invalshoeken bekijken vanwege de grote variatie aan kwaliteiten in ons team. Dit is de filosofie die wij volgen om tot een zeer succesvol project en eindresultaat te komen. Het doel met mijn klanten is om te luisteren, leren, begrijpen en uit te voeren naar het hoogst...

 

Portfolio

https://foodbee.de/
(Lees verder)
Loading.

https://www.sixthreezero.com/
(Lees verder)
Loading.

https://myceo.com/
(Lees verder)
Loading.

tcyonline.com
(Lees verder)
Loading.

https://www.afriuni.com/
(Lees verder)
Loading.

https://minibardelivery.com/
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Marc direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
0612389592
KvK-nummer: 76492370