Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Tekstschrijver met Technische Aanleg Gezocht

Opdracht ID: 46479

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 04-02-2021
Reacties: 8
Locatie: Haarlem, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 04-02-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Al 25 jaar ben ik met veel plezier IT adviseur en projectleider voor bedrijven. Ik help deze bedrijven om zicht te krijgen op wat ze willen verbeteren of bereiken, wat de huidige knelpunten zijn en wat de mogelijke oplossingen zijn.
Ondanks dat ik al zo lang aan het werk ben en het prima zonder website heb gered denk ik dat het tijd wordt voor en fatsoenlijke website. Deze website moet super simpel zijn maar wel heel duidelijk met korte webteksten.

Ik ben op zoek naar een tekstschrijver die ook een eenvoudige en goed vormgegeven website kan maken (of dat samen met iemand anders doet).

Wie o wie kan mij helpen? Als je reageert laat je mij dan een voorbeeld zien van je werk alsjeblieft?
Ik zie je reactie op Hoofdkraan.nl graag tegemoet.

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (8)

Vincent
Vincent
04-02-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Linda
Linda
04-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Peter
Peter
04-02-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
Jos
Jos
04-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Lara
Lara
04-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Chris
Chris
04-02-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Giovanna
Giovanna
04-02-2021
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Roel
Roel
04-02-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.3
Toon meer reacties

Freelance tekstschrijver opdrachten

Website laten vertalen

Geplaatst: 7 okt
Website laten vertalen van het Nederlands, naar Engels en Duits. - Ervaren freelancer gezocht, starten aub zo spoedig mogelijk. (oktober 2023) - Deadline voor 1 november 2023 klaar.  - De opdracht mag op afstand uitgevoerd worden.   

Website Vertalen Engels naar Nederlands

Geplaatst: 20 sep
Beste vertalers, Wij zoeken een vertaler Engels-Nederlands om 13 websitepagina's te vertalen. Het gaat om onze website in IT and cyberveiligheid. Het aantal woorden per pagina is verschillend. Er zijn ongeveer 500 woorden per pagina. Graag tariefvoorstel met indicatie uren. Alvast bedankt!

Herschrijven tekst - webshop

Geplaatst: 26 sep
Beste, Wij zijn opzoek naar een persoon die voor onze nieuwe webshop teksten (SEO vriendelijke kan herschrijven). Wij hebben voorbeelden van teksten die wij graag terug willen zien op onze webshop maar deze dienen net anders te worden beschreven. Wij hebben 2 voorbeeld webshops waar wij de teksten vandaan zouden kunnen halen en herschrijven. Hoor het graag of je komende week beschikbaar bent. Met…

Tekstschrijver affiliate website

Geplaatst: 26 aug
Hallo Allemaal, Voor een website op het gebied van baby's ben ik op zoek naar een tekstschrijver. Het gaat vooral om het schrijven van vergelijkingsartikelen. Ontvang graag een bericht van schrijvers die mij kunnen helpen. Ik hoor graag iets over je ervaring, zie graag voorbeeldteksten en hoor graag wat de eventuele kosten zijn en waar dit van af hangt.

Webtekst schrijven

Geplaatst: 19 jul
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een tekstschrijver die voor onze nieuwe website de tekst kan schrijven die ook nog eens Google vriendelijk is . Het zal niet heel veel tekst zijn. Ongeveer 500-1000 Woorden . ik hoor graag wie me kan helpen.

Tekstschrijver website

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers,  Ik ben op zoek naar een tekst schrijver voor mijn website. Dit kan in grote lijnen een vertaling zijn van een andere website (vanuit de fabrikant). Dus wanneer jij een Engelstalige website kan vertalen in het Nederlands, ben je ook van harte welkom.  

Schrijver inspirerende SEO teksten

Geplaatst: 28 apr
Beste freelancers, Voor mijn webshop in beddengoed waar kennis en persoonlijk advies kernwaardes zijn, ben ik op zoek naar iemand die inspirerende SEO teksten schrijft. Hierbij is het wel belangrijk dat de tekst ook echt aansluit bij waar mensen naar op zoek zijn. Een producttekst moet alle belangrijke informatie bevatten welke de gebruiker wil weten over het product. Het is daarbij goed om telkens…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht