Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Chris

Chris
Over Chris

Web • Cloud • Marketing • Virtual Assistant

Ik ondersteun ondernemers met hun ondersteunende (backoffice) processen, zoals online zichtbaarheid, website, webshop, web-content, marketing, werkplek beheer, relatie beheer, cloudservices beheer.

Als Virtual Assistent wil ik jou vooral ontlasten. Geen tijd voor deze backoffice taken? Dan kun je het bij mij uitbesteden. Van website ontwikkeling tot beheer, van e-commerce activiteiten tot content management.

Als IT Manager heb ik veel ervaring opgedaan, daardoor heb ik een brede achtergrond. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in de BPO (business process outsourcing) industrie en als IT Manager heb ik gewerkt aan de processen voor bedrijven als Albert Heijn, De Persgroep, Essent, Het Wereld Natuurfonds, FNV, Whirlpool, de Staatsloterij en diverse Marketing bureau's.

Ik help je met het inrichten, migreren of optimaliseren van je ondersteunende bedrijfsprocessen en neem ze, indien nodig, van je over,...

 

Portfolio

VlinderStart
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Chris direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: