Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

ondernemersgevoel.nl

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Als bedrijfskundige heb ik veel ervaring met het schrijven van zakelijke en technisch inhoudelijke teksten zoals subsidieaanvragen, ondernemings- en projectplannen en financiële plannen.

Omdat ik over een marketingachtergrond en een aardige dosis creativiteit en humor beschik, voel ik mij ook thuis op het gebied van copywriting (commerciële teksten, brochures, webteksten, etc). De onderwerpen kunnen variëren. Ik beschik ook over de kennis om een goede SEO-tekst te kunnen schrijven.

Door aan een zakelijk of commercieel tekstdoel een creatief karakter toe te voegen ontstaan wervende "verhalen" met een uniek, onderscheidend vermogen en een prettige leesbaarheid.

Portfolio

Technische tekst t.b.v. subsidieaanvraag

Deze projectbeschrijving is door mij opgesteld na een kort diepte-interview met de klant. De beoogde subsidie is toegekend.

Voorbeeldtekst: SEO tekst voor outdoorwinkel

Deze tekst is door mij geschreven conform de regels die SEO (Search Engine Optimalisation) bevorderen. Dat wil zeggen dat het gebruik van een bepaalde term, in dit geval de term “outdoor winkel Weert” op zodanige wijze door mij is toegepast zodat de tekst en daarmee de website van de winkel optimaal vindbaar zijn in Google. Deze vindbaarheid bevordert het verkeer op de website en daarmee de omzet. De kunst is om de term veelvuldig toe te passen zonder dat dit ten koste gaat van de leesbaarheid van de tekst.

Kort verhaal prijsvraag "Leger de

Bij deze prijsvraag van het Leger des Heils kon je de speciale fiets "de majoor" winnen van het Leger. In het verhaal moest je beschrijven waar je met je nieuwe fiets heen zou willen gaan. Mijn inzending won de 2e prijs en werd op de website van het Leger gepubliceerd. Het verhaal is niet autobiografisch.
Voorbeeld-communicatieadvies-roel-verdonschot.jpg

Korte tekst zomerzotheid voor Natuurmonumenten

Voor de zomereditie 2017 van "Puur Natuur" , kwartaalblad van Vereniging Natuurmonumenten, zond ik een korte tekst in (omcirceld) die werd geplaatst.

Column ondernemersgevoel op mijn website

Mijn eigen website bevat voorbeelden van alles wat ik kan. Van webdesign via Jimdo tot opmaakaspecten en natuurlijk commercieel en SEO-geoptimaliseerd tekstschrijven.

Op mijn website hou ik tevens een column bij over ondernemerschap. Dit document is een voorbeeld van een van de periodieke teksten die ik over dit thema publiceer.

Vraag Roel direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden