Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Roel

Roel Verdonschot
Over Roel

Voor een bedrijf gespecialiseerd in complexe 3d-printingprojecten, voor een caravanschadereparateur maar ook een gerenommeerd notariskantoor. Voor een personal trainer en een zonnepaneleninstallateur. En natuurlijk niet te vergeten voor een webshop gespecialiseerd in ‘gender reveal parties’. Waar heb ik eigenlijk geen teksten voor geschreven?

De rode draad is dat ik schrijf voor ondernemers maar in welke branche dan ook. Direct in opdracht of via marketingbureaus. Mijn schrijfwerk varieert van landingspagina’s tot webteksten en inhoudelijke blogs en productreviews. Allemaal SEO-proof natuurlijk.

Dat zijn stuk voor stuk teksten die het verhaal van de ondernemer en zijn product sterk, professioneel en op een onderscheidende manier neerzetten.

Schrijven, dat is voor mij zoeken naar de juiste content, achterhalen wat belangrijk is en wat niet. En daar dan de juiste woorden aan geven. Foutloos en vlot leesbaar natuurlijk, dat spreekt voor zich. Maar ook met een vleugje verrassing...

 

Portfolio

Portfolio (SEO) copywriting
Loading.

Voorbeeld beschrijving bedrijfsprofiel
Loading.

Voorbeeld ondernemingsplan door ondernemersgevoel
Loading.

recente blog (1) op mountainbikevibes.be
Loading.

Recente blog (2) op mountainbikevibes.be
Loading.

Voorbeeld landingspagina
Loading.

 

Vraag Roel direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3
Alle beoordelingen (3 van 3)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
ondernemersgevoel.nl
0611153738
KvK-nummer: 70567611
Hertogsveld 8
5708zp Helmond