Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Roel

Roel Verdonschot
Over Roel

Vroeger deed ik aan atletiek en was ik 10-kamper. Ik wou niet kiezen voor een individueel onderdeel, vond alles leuk en was overal goed in. Dat heeft vast invloed gehad op mijn ondernemerschap want ook daarin is mijn dienstverlening breed:  

Bedrijfsadvies: Als bedrijfskundige heb ik veel ervaring met het schrijven van zakelijke en technisch inhoudelijke teksten zoals ondernemings- en projectplannen, financiële plannen, subsidieaanvragen en aanbestedingen.

Communicatieadvies: Omdat ik over een marketingachtergrond en over een aardige dosis creativiteit beschik, voel ik mij ook thuis op het gebied van copywriting  (commerciële teksten, webteksten, blogs, etc). De onderwerpen kunnen variëren. Ik beschik over zeer ruime kennis van SEO om een goed vindbare (indexeerbare) tekst te kunnen schrijven.

Door aan een zakelijk of commercieel tekstdoel een creatief karakter toe te voegen ontstaan wervende "verhalen" met een uniek, onderscheidend vermogen en een prettige leesbaarheid.

 

Portfolio

Voorbeeldtekst: technische tekst subsidieaanvraag
(Lees verder)
Loading.

Column ondernemersgevoel op mijn website
(Lees verder)
Loading.

Voorbeeld ondernemingsplan door ondernemersgevoel.
(Lees verder)
Loading.

SEO-artikelen voor hardloopzone.nl
(Lees verder)
Loading.

Mijn blog op allinmam.nl
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Roel direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3
Alle beoordelingen (3 van 3)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
ondernemersgevoel.nl
0611153738
laan door de veste 39
5708zz Helmond