Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Peter

Peter Rutten
Over Peter

Wij zijn een ervaren en gedreven full-service internetbureau en zijn gevestigd in Den Haag. Onze expertise is het maken van hele mooie en technisch goed werkende websites in o.a. Magento, Drupal en WordPress. Hierin maken we hele grote en complexe websites maar ook kleinere en budgetvriendelijke websites. Daarnaast richten we ons op internetmarketing met een gespecialiseerde rapportage tool voor SEO/SEM en voeren we campagnes uit voor onze klanten SEA of schrijven we pakkende teksten (Copywriting).

Onze klanten zijn o.a. De Gemeente Den Haag, de landelijke Kamer van Koophandel, Staedion, ARS Traffic en nog vele andere kleine en grote klanten. We werken met even veel passie en inzet voor zowel grote als kleine klanten.

De tevredenheid van onze klant staat voorop. Wij zijn daarom ook altijd open en eerlijk over wat we precies gaan doen, wanneer we opleveren en wat het kost. Daarbij werken we gestructureerd...

 

Portfolio

Nxtile - 100% recycled cotton
Loading.

Bruuk - nieuwe identiteit, nieuwe webite
Loading.

Personeelswinkel o.b.v. punten
Loading.

Grote webshop
Loading.

 

Vraag Peter direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht