Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

SEO Tekstschrijver voor Erotiek Webshops

Geplaatst op:
4 februari 2019 11:05
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Webtekstschrijver
Opdracht ID:
37810
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Emmen, Drenthe

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een creatieve tekstschrijver voor onze erotiek webshops die onze dagelijks nieuw geplaatste producten voorziet van pakkende SEO teksten die de lezer informeert en overtuigt van het desbetreffende product.

Het betreft een opdracht voor onbepaalde tijd met circa 20 producten per dag.
Een vaste prijsafspraak is gewenst.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Irene Irene 04-02-2019
Ton Ton 04-02-2019
Timo Timo 04-02-2019
referentiesterren
6 referenties
Denise Denise 04-02-2019
Monika Monika 04-02-2019
Anouk Anouk 04-02-2019
referentiesterren
1 referentie
Tessa Tessa 04-02-2019
Angelo Angelo 04-02-2019
referentiesterren
2 referenties
Anne Anne 04-02-2019
referentiesterren
4 referenties
Hein Hein 04-02-2019
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

SEO Content Schrijver voor Persoonlijke website
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ervaren Nederlandse SEO content schrijver voor een website. Het gaat om een persoonlijke website, informatie over wie, wat, waar en wat men aanbiedt.    De persoon die ik zoek schrijft foutloos Nederlands. Hij/zij moet creatief zijn en in staat zijn om structuur aan te brengen, mee te…
17 apr
Webtekstschrijver (Duurzame Huizen Bouwen)
Beste freelancers,    Voor mijn website zoek ik een tekstschrijver.    Website gaat over duurzame huizen bouwen in een systeem. Ik kan teksten aanleveren alleen moet het netjes commercieel herschreven worden zodat er een opbouw in zit en de klant langer op de website blijft.    Budget 150 a 250 euro    Ik zie…
15 apr
Webtekstschrijver voor Detacheringsbureau
Beste freelancers,    Ik heb een een uitzend/detacheringsbureau en ik zou graag een (web)tekstschrijven willen inhuren om het kopje ''introductie'' en over ons te schrijven.    Het moet wel iemand zijn die goed is met SEO dus zodat ik makkelijk vindbaar ben.    Graag een reactie bij interesse.
2 apr
Teksten Schrijven voor Schoonmaakbedrijf
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een webtekstschrijver voor ons schoonmaakbedrijf.    Wij zijn bezig met het bouwen van een nieuwe website. Wij willen graag 13 pagina’s laten schrijven met een een goede SEO optimalisatie.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
24 mrt
Webtekstschrijver voor Hovenier
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance webstekstschrijver voor onze hovenierswebsite.    Het is de bedoeling dat de teksten goed vindbaar zijn in Google.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
11 mrt
Webshop Tekstschrijver (Kunstbranche)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die gemakkelijk en snel teksten kan schrijven voor onze webshop.    Het gaat om teksten in de kunstbranche.  We kunnen eventueel op langere termijn samenwerken.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
27 feb
SEO Teksten voor Duitse Schoenen Website
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die SEO teksten kan plaatsen op onze Duitse website.    Wij hebben een schoenen website in het Nederlands die als basis fungeert. (website url naar de Duiste website kunnen wij toesturen)    De website rankt nog niet goed. In tegendeel. We moeten echt wat zoekwoorden…
25 feb