Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Timo

Timo Bruinsel

Web Designer / Online Marketeer / Grafisch / Fotograaf

|
Locatie: Elst
|
Actief sinds: 31-10-2016
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 1592 keer
|
KvK-nummer: 60592583 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

TS Websites

Adresgegevens

Prins Alexanderstraat 4
6661 XJ Elst

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Webdesigner | Online Marketeer | Grafische Vormgever
_______________________________________________

Webdesigner:
Als webdesigner ben ik iemand die websites ontwerpt en vormgeeft. Daarbij hou ik met veel zaken rekening. Een website moet niet alleen mooi ogen, maar moet ook vooral toegankelijk, gebruiksvriendelijk en vindbaar zijn in zoekmachines als Google. Het ontwerpen en vormgeven van een website is dus complex en vereist niet alleen creatieve vaardigheden maar ook technische vaardigheden.

Online Marketeer:
Hier ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de uitvoering van een marketingbeleid op online gebied, de meest voorkomende projecten zijn op het gebied van:
- SEO (Search Engine Optimalisation)
- SEA (Search Engina Advertisment)
- Social Media
- Email Marketing
- Content Marketing

Grafische Vormgeving:
Ik zorg de visuele vormgeving van ideeën in verschillende media, hier kunt u bijvoorbeeld denken aan logo's en een mooie huisstylen.

Fotograaf:
Tijdens diverse opdrachten om webshops te ontwikkelen ben ik er achter gekomen dat fotograferen ook een leuke activiteit is, daarom ben ik de aangewezen persoon die voor u foto's kan maken. Ik waarborg hoge kwaliteit foto's tegen een laag tarief.

___________________________________________

Specialiteiten: Wordpress, HTML, CSS, CMS, Online Marketing, Graphic Design, SEO, SEA, Facebook Marketing, Twitter Marketing, Pinterest Marketing, Instagram, Youtube, Onderhoud Website, Applicaties, Websites, Webdesign, Ecommerce

Portfolio

Maandelijks ICT / Website onderhoud Arts Safety Co

Voor Arts Safety Consultants B.V. verrichten wij diverse onderhoud activiteiten voor de ICT en de website. Arts Safety Consultants B.V., adviesbureau gespecialiseerd in adviseren, rekruteren en aanbieden van oplossingen voor managementvraagstukken binnen het vakgebied Kwaliteit, Veiligheid, Arbo en Milieu. Bekijk de website voor meer informatie.

Marketing Mijn-Uitzendorganisatie

Voor Mijn-Uitzendorganisatie is TS Websites maandelijks bezig met diverse marketing vraagstukken op zowel online als offline gebied. Tot op heden heeft TS Websites goeie resultaten geboekt! Benieuwd neem gerust contact met ons op.

Website ontwikkeling Artwings

Na enig overleg hebben we besloten eerst een website te maken voordat we verder gaan met de webshop. De Website oogt professioneel en is responsief voor zowel mobiele apparaten als voor desktop. Bekijk de website voor het eindresultaat en de mooie producten die Artwings verkoopt.

Maandelijkse Online Marketing voor Tailor iT

Voor een professionele opleidingsorganisatie genaamd Tailor iT zijn we bezig met de maandelijkse marketing activiteiten. We besteden hier aandacht aan SEO (zoekmachine optimalisatie) en Social Media Marketing. Bekijk de website voor de voortgang en voor trainingen en examens op veel gebieden.

ZPB Europa B.V.

Voor uitzendbureau ZPB Europa B.V. hebben we diverse IT hulp aangeboden. Daarnaast hebben we ook geholpen met administratieve zaken. Op zoek naar personeel binnen de agrarische branche? Kijk gerust bij www.zpbeuropa.eu

Referenties

Datum:
13-09-2018
Van:
Mohamed El Mhassani
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Kan niet anders zeggen dan Top service, Top kwaliteit, supersnelle reactie en actie. Super Timo. Ontzettend bedankt voor je service.
Datum:
03-03-2017
Van:
Lester Claasssens
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ik ben tevreden over Timo. Hij heeft goed en snel werk geleverd. Daarbij is het prima bereikbaar en behulpzaam.
Datum:
02-02-2017
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
TS Websites heeft een opdracht voor een Prezi perfect uitgevoerd. Proactief, de korte deadline was geen probleem en Timo is in staat om mee te schakelen.
Datum:
28-11-2016
Van:
ellen Haeser
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Echt een heel erg fijne samenwerking in alle opzichten. Dit is wat je graag ervaart; iemand die z'n vak kent, zich flexibel opstelt en oplossingsgericht denkt en doet. Voor herhaling vatbaar!
Datum:
19-11-2016
Van:
Marcel Voet
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Timo is een harde werker, houdt zich aan zijn afspraken, luistert naar onze wensen en gaat voor ons aan de gang om onze website te optimaliseren. We zijn blij met onze samenwerking.
Datum:
15-11-2016
Van:
Youssef Tatou
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Sinds kort is Timo aan de slag gegaan voor Make up by Tatou. Hij denkt goed mee en komt met goede ideeën. Maakt smart doelstellingen en werkt binnen het budget. Wij zijn erg tevreden met de inzet en kennis van Timo.

Uitgevoerde opdrachten

Rekenmodel in Excel Maken
Beste freelancers    We zijn op zoek naar iemand die ervaren en bedreven is in MS Excel.  Wij willen graag een excel rekenmodel laten maken.    Kan jij ons hiermee helpen, dan voorzien we je graag van meer informatie.
Amsterdam 12 sep
Internet Marketing en Optimalisatie
Beste freelancers,    Ik ben voor mijn bedrijf op zoek naar iemand die mijn website kan optimaliseren voor Google en dit wil onderhouden voor een paar uur per maand.    Thuiswerken is mogelijk en aanvullende informatie kan ik u toesturen.    Bij interesse hoor ik graag van u.
Blaricum 10-05-2017
Pakkende Facebook Advertentie Maken
Beste freelancers,    Wie maakt een pakkende Facebook advertentie voor mij?    Ik zoek iemand die een leuke advertentie kan maken voor mijn Nederlandse FB pagina. Een pagina waarmee ik veel nieuwe likes kan generen en die de mensen erg aanspreekt.    Begindatum: morgen  Liefst klaar binnen een week.  Thuiswerken…
Huissen 03-02-2017
Prezi Expert Gezocht voor Vrij Basic Presentatie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een prezi expert die een mooie presentatie kan afleveren. Het gaat om een vrij basic presentatie van een sheet of 10 (precieze input wordt nu gemaakt). In de presentatie wordt teruggekeken op cijfers en vooruitgeblikt naar dit jaar en wordt gegeven voor een bedrijf van 100 mensen. Het doel is om de…
12-01-2017
Oude Website in Nieuws Jasje (Wordpress)
Beste freelancers,    Onze bestaande website moet vernieuwd worden waarbij we denken aan een wordpress Template zodat het beheer in eigen hand gehouden kan worden.    We zoeken iemand die ons kan helpen om de nieuwe website op te bouwen.  Uiteraard rekening houden met SEO.    De hoofdlijnen zijn er dus al, het gaat…
Zaandam 23-12-2016
Online Marketing Guru Gezocht (Verkoop Jurken)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance marketing specialist die mij kan helpen met het opzetten van een Facebook pagina die jurken verhuurt.    Ik zoek iemand die in staat is mijn pagina zich te kunnen laten onderscheiden, genoeg sociale reclame met de pagina kan linken en bijhorende online flyers , mooie opmaak…
13-12-2016
Prezi Presentatie Laten Maken (Textiel, Mode)
Beste freelancers,    Ik ben een creatief expert op gebied van textiel, mode en prints. Mijn nieuwe presentatie wil ik graag in Prezi doen iin verband met de mix van beeld en video. Ik ben daar echter niet mee vertrouwd dit zelf te maken op deze korte termijn    Wie kan en wil mij helpen?  De presentatie mag 20 minuten duren…
Arkel 28-11-2016
SEO en Google Adwords Freelancer Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die goed met Google Adwords en met SEO om kan gaan. Wij hebben een nieuwe webshop en willen graag optimaal gebruik maken van Google. Heb jij een goed actieplan? Dan horen wij het graag!    Mocht de samenwerking bevallen dan zijn er ook mogelijkheden voor extra opdrachten.
Leiden 15-11-2016
WooCommerce Bookingsmodule/WordPress Bijhouden
Beste freelancers,    Voor mijn website zoek ik een vast aanspreekpunt voor mijn WordPress en WooCommerce vraagstukken en onderhoud.    Met als eerste taak deze opdracht: ik wil graag een andere bookingsmodule omdat mijn huidige niet voldoet. Ik zou misschien die van de WooCommerce bookings willen installeren. Of een andere bookingsmodule…
Leerdam 10-11-2016

Vraag Timo direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden