Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Irene

Irene van Cappellen

Irene van Cappellen

Locatie: Oostvoorne
|
Actief sinds: 07-04-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 1050 keer
|
KvK-nummer: 62162616 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Marketingmadame

Adresgegevens

IJsvogellaan 15
3233 EX Oostvoorne

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Marketingmadame combineert de marketingfundamenten met een digital mindset. Ik kijk naar het complete plaatje om ervoor te zorgen dat uw gehele organisatie up-to-date is als het om marketingtechnieken gaat. Want niet alleen u wilt resultaat zien, maar ik ook!

Mijn passie gaat naar strategie, SEO, SEA en Social media maar u kunt mij ook inzetten voor: webdesign, copywriting en e-mailmarketing. U kunt Marketingmadame per uur óf op projectbasis inzetten. Voor de bedrijven die geïnteresseerd zijn in SEO en SEA heb ik speciale pakketten ingericht, zodat u weet waar u aan toe bent. Bekijk ze op www.marketingmadame.nl.

Nieuwsgierig wat Marketingmadame voor u kan betekenen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak, ik houd van goede brainstormsessies!

Uitgevoerde opdrachten

Tekst Schrijven voor 50 Plusser Website
Beste freelancers,    Voor onze nieuwe 50 plusser website zijn wij op zoek naar een tekstschrijver voor het schrijven van 2 website pagina's “ over ons “ en “ voor bedrijven “. Daarnaast ook een algemene mailtekst.    Deadline: Zo snel mogelijk.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
Rotterdam 9 nov

Vraag Irene direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden