Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Denise

DeniseOver Denise

Mijn naam is Denise, en ik heb al vanaf jongs af aan een affiniteit met iets wat u heel mooi kan beschrijven als letterkunst.

De complexiteit dan wel de voldoening die het geeft om mijn gedachten op een mooie, professionele, zakelijke, unieke, beeldende of humoristische manier op papier te krijgen, is voor mij niet alleen werk, maar ook een passie gebleken.  

Net zoals menig schrijver begon ik met 'meters maken'. Niet zonder succes, want al snel genoot ik mijn eerste (betaalde) publicatie in het landelijke dagblad Metro. Dit was genoeg om mij verslaafd te maken aan 'lezers werven'. 
Uiteindelijk is dat ook het doel van elke schrijver: gelezen worden. Net zoals het voor uw bedrijf belangrijk is om de consument geïnteresseerd te maken en deze interesse ook te behouden.

U zou dus kunnen zeggen dat we elkaar kunnen helpen, want een pakkende tekst voor bijvoorbeeld uw website kan zomaar het verschil uitmaken tussen een potentiële klant...

 

Portfolio

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

 

Vraag Denise direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Denise, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

Contact

Stuur een bericht