Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Profiel

Angelo Keja

COPYWRITER. IDEATOR. CONSULTANT. CREATIVE DIRECTOR. GHOSTWRITER. (NIET PER SE IN DIE VOLGORDE.)
Flexibele, breed georiënteerde en gelouterde copywriter/reclametekstschrijver (FMCG & B-to-B) en creative director, met een track record opgedaan bij de meest gerenommeerde reclame- en designbureaus voor (meest) A-merken. Goed in brand identities, concepting en copywriting (in NL & ENG).

TEKST = TAAL = ARGUMENTEREN = OVERTUIGEN = CREATIVITEIT.
SCHRIJVEN = DENKEN = FOCUSSEN = DE WERKELIJKHEID NAAR JE HAND ZETTEN.

Ik word het gelukkigst van het bedenken en uitwerken van merkidentiteiten, themacampagnes en strategisch tekstwerk: communicatieconcepten voor merken en bedrijven. Helemaal als het product- of dienstenproposities betreft die nog een merk cq. een bedrijf moeten worden! (De grootste uitdaging ligt in van iets kleins iets heel groot maken.)
Maar het kan en hoeft niet allemaal 'groot en uitgebreid'; als ik een tekst kan schrijven binnen de kernwaarden van een merk en/of de merkuitgangspunten, dan heel graag en met plezier. Ik hou immers van mijn ambacht. Maak gewoon gebruik van m'n expertisen! (En inderdaad, de agenda moet vol.)

Boek me dus als het jullie te doen is om onderscheidende, strategische identities en/of business transformerende ideeën en cross media advertising ideeën, maar ook voor hun verschijningsvormen daarbinnen: copy/tekst en webcontent, film/TV, print en brochures, presentaties, radio-ads, social media ideeën, strategische persberichten, sturende informatieve teksten en merkactivaties.

Bescheiden budgetten of grotere; ik kan overal mee uit de voeten.
Stijl, kleur en smaak, look & feel in overleg, bijvoorbeeld geef ik eerst een schets van de mogelijkheden en wat ideeën.

Voor clichés moet je mij niet hebben. Wel voor originele en scherpe/slimme/mooie oplossingen om de business naar het volgende niveau te tillen. Waarvan mogen getuigen talloze identities en reclames die iedereen kent.
(Zie de links hiernaast voor een paar voorbeelden: de button Facebook leidt je naar Flickr en printwerk, de button YouTube leidt je naar TVC's --> klik op Video's ).

Het uitgangspunt is dat alles wat ik maak, past binnen jullie strategie cq. de positionering. En als die er nog niet is dan bedenken we die.

Eerst een aanscherping van de product- of dienstenpropositie of diezelfde positionering? Prima. Dat traject verzorg ik zo je wilt ook; alleen of met relevante specialisten. Sowieso heb ik een netwerk van gelouterde creatieve en strategische freelance collega’s/supervaklui om me heen, mocht je daaruit willen putten. Voor allerlei uitwerkingen, van design en art direction tot web, film/TV en retailstrategie.

Referenties

Datum:
19-06-2018
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Angelo is de real deal!
Datum:
23-05-2018
Van:
Bas Bakkenes
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Webtekst laten opstellen; helemaal top!

Uitgevoerde opdrachten

Creatieve, Speelse en Krachtige Tekstschrijver voor Webtekst...
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een Vlotte, creatieve en speelse maar vooral een krachtige tekstenschrijver voor de content voor onze website. Het betreft een technologische website.    Kunt u ons helpen en heeft u ervaring, dan zie ik graag een reactie met portfolio graag tegemoet. Wij zullen aanvullende informatie…
31 mei

Vraag Angelo direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden