Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Online Marketeer voor Verschillende Projecten

Opdracht ID: 29853

Budget: € 35 tot € 45 p.u.
Geplaatst: 19-06-2017
Reacties: 8
Locatie: Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 29-06-2017
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We zijn op zoek naar een freelance online-marketeer die op structurele basis voor onze klanten uiteenlopende online marketingcampagnes op kan zetten en strategisch kunnen onderhouden.

Je krijgt eigen klanten die op voorhand een budget per jaar bij ons inkopen waarvoor jij online-marketing werkzaamheden gaat uitvoeren. Je voert zelf contact met de klant, gaat wanneer nodig bij de klant langs en maakt een plan op basis van de huidige situatie en de doelstelling die je wil bereiken na 12 maanden campagnevoering.

Jij bent de sparringpartner van de klant en adviseert de klant wat hij moet doen om de doelstelling die jullie hebben bepaald tot uitvoering te brengen. Iedere maand heb je contact met de klant, geeft aan op basis van de resultaten waar we nu zijn en wat je die maand wil doen om de doelstelling te bereiken. Vervolgens rapporteer je aan de klant wat je gedaan hebt en wat je de maand daarop gaat doen.

We verwachten dat je kennis hebt van SEO, SEA, Facebook advertising, LinkedIn advertising, e-mailmarketing en bannering. Op deze fronten moet je de klant kunnen adviseren en het zou fijn zijn als je binnen deze disciplines ook zo veel mogelijk zelf kan uitvoeren. Dit heeft namelijk weer effect hoeveel uur je aan een klant kan besteden als je dit zelf ook uitvoert of dat je de uitvoering bij een collega moet neerleggen. Per klant zullen de gemiddelde maandbudgetten gemiddeld tussen de 6 en 18 uur liggen.

Binnen ons bedrijf zitten specialisten die je met verschillende vraagstukken kunnen helpen. Wij zijn een online-marketingbureau dat op structurele basis performance-based online-marketing uitvoert voor MKB bedrijven die tussen de 5 en 75 medewerkers groot zijn.

Bij interesse kijken we graag verder hoe je kan worden toegevoegd aan onze pool van freelance online-marketeers en op structurele basis met elkaar kunnen samenwerken voor verschillende uiteenlopende klanten.

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (8)

Jeltje
Jeltje
19-06-2017
0 referenties
Gemiddelde score
Noel
Noel
19-06-2017
8 referenties
Gemiddelde score
9.8
Milad
Milad
19-06-2017
1 referenties
Gemiddelde score
10
Irene
Irene
19-06-2017
0 referenties
Gemiddelde score
Timo
Timo
19-06-2017
7 referenties
Gemiddelde score
10
Ilona
Ilona
19-06-2017
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Lorraine
Lorraine
19-06-2017
2 referenties
Gemiddelde score
10
Tamara
Tamara
20-06-2017
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance online marketing opdrachten

Vernieuwende Creatieve Content Marketeer

Geplaatst: 10-04-2023
Beste freelancers, voor ons marketingbureau in Rotterdam zijn we op zoek naar een vernieuwende, creatieve content marketeer. Iemand die ons kan helpen om ons bedrijf meer zichtbaarheid te geven. Tot snel.

Google-adds hulp gezocht voor campagne startup

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Voor onze start-up met verplaatsbare rust en ontprikkel-cabines voor scholen, bedrijven, festivals en evenementen zijn we op zoek naar iemand die ons voor een leuke prijs een mooi google-adds campagne kan opzetten. Wij komen hiermee zelf in de basis redelijk mee uit de voeten, alhoewel het enigszins 'gokken' blijft of we de juiste content en inhoud toevoegen. Daarom willen…

Online marketeer

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, We zijn een kleine kappersketen met in totaal 6 salons (onder 2 namen) voor het verder professionaliseren en eventueel uitbreiden van de diverse kanalen van onze socials zijn we opzoek naar een online-marketeer. Gaat om werven van medewerkers en onze merken beter in de markt zetten.

Sustainable high end slow fashion brand

Geplaatst: 27 mrt
Beste freelancers, Sinds 2 maart heb ik mijn eigen label en winkel gelanceerd. Mijn website moet omgezet worden in het Engels en daarbij is het bereiken van de juiste doelgroep en een stukje online marketing nu erg belangrijk. Een mooie uitdaging om evt samen te groeien? 

Online marketeer

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een online-marketeer voor een (vaste) samenwerking voor het opzetten van een strategie, creëren van content en het uitbrengen van content op social media kanalen. Ons bedrijf verkoopt hair extensions . Wij gaan uitbreiden met een 2de merk. Wij denken ong. 8 uur in de week ondersteuning nodig te hebben. Met vriendelijk groet,

Marketing en content specialist voor startup platform

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een marketing specialist die kan helpen bij social media posts en content. Maar ook iemand die een nieuw op te starten platform kan helpen aan naamsbekendheid, website bezoekers en nieuwe klanten. Bijhouden of maken social media posts. Zoeken of laten vinden door bedrijven en consumenten die gebruik willen maken van ons platform. Naamsbekendheid en vindbaarheid.

Specialist GA4 en GTM

Geplaatst: 26 jan
Beste Freelancer, Wij zijn een trainingsbureau met een breed aanbod (communicatie)trainingen. Wij zijn online actief op Google ads, Facebook/Instagram (posts en ads) en LinkedIn (posts) en willen de conversies van de diverse campagnes meten met Google Tagmanager en GA4. Wij zoeken iemand die eenmalig GTM en GA4 voor ons kan installeren. En waar nodig periodiek ‘onderhoud’ kan doen (bijv.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht