Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Content Queen

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ben jij op zoek naar de perfecte combinatie van kennis, passie en creativiteit? Dan ben je op zoek naar mij! Je mag mij 's nachts wakker maken om de perfecte content voor jouw Facebookpagina te creëren, pakkende teksten voor jouw website te schrijven of misschien wil je een hele nieuwe online strategie. Ik doe het allemaal!

Maar hoe is die perfecte combinatie ontstaan? In 2012 begon ik met de opleiding Communicatie. In het tweede jaar liep ik stage op de marketingafdeling bij CQ Media in Rotterdam. Hier kreeg ik al een kick bij een hoge engagement rate en checkte ik iedere minuut van de dag social media. Het jaar erop begon ik bij Disney als social media intern, waarna ik een tijdje mocht blijven als medewerker. De content die ik hier creëerde was zo goed, dat het ook een aantal keer De Beste Social Media bereikte. Na deze periode wist ik het zeker, hier ligt mijn hart. Ik had meer kennis nodig van het vakgebied en zo rondde ik de minors Social media & business en Online marketingtools met een dikke 8 af.

Na deze succesvolle periode miste ik iets. Het werk dat ik deed gaf mij zo'n enorm goed gevoel en dat had ik nu niet meer. Dit was mij voor de reden afgelopen januari om Content Queen op te richten. Na een aantal succesvolle opdrachten, ben ik nu op zoek naar meer. Heb jij de passende opdracht voor mij liggen? Aarzel niet en neem contact met me op!

Portfolio

hotlava.docx

SEO Tekst HotLava

Voor het kledingmerk HotLava heb ik voor hun website wervende teksten geschreven die ook goed vindbaar zijn via Google.
1.png

Flyer ontwerp voor steakhouse

Voor een steakhouse heb ik de flyer in de bijlage ontworpen. Alle wensen van de klant zijn erin verwerkt. Ook een flyer laten maken? Dit is mogelijk vanaf €75.

Referenties

Datum:
23-06-2017
Van:
F Jaddi
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Top ontwerpster, heel geduldig en werkt tegen een goede prijs!
Datum:
08-06-2017
Van:
Liek van den Braak
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Lorraine heeft mij duidelijk en snel uitleg gegeven over een probleem in Word waar ik niet uitkwam.

Uitgevoerde opdrachten

Webdesigner voor Afronding Wordpress Website
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een webdesigner die mij verder kan helpen om mijn start-up website groot te maken.    Sinds enkele maanden ben ik bezig om de website vorm te geven, ik ben nu echter op een punt aangekomen dat de website hier en daar aangepast moet worden maar met enkel Wordpress kennis gaat dit niet. Ik…
Rotterdam 30-06-2017
Simpele Flyer Ontwerper Gezocht
Beste freelancers,    Ik wil graag een flyer laten ontwerpen voor een klein nieuw bedrijfje. Het gaat om een A5 met voor aan de voorkant de contact gegevens en een illustratie of twee met aan de achterkant het menu.    Het is een relatief simpel flyer die je gewoon zelf thuis op de laptop kan ontwerpen.    Ben benieuwd…
Amsterdam 23-06-2017
Logo maken Nieuwe beautysalon
Beste freelancers,    Ik ga een beautysalon openen en zoek iemand die voor mij een logo kan maken.    Ik ga ook wimper extensies doen. Dus iets waar schoonheidsverzorging en wimper extensies in voor komt is wel leuk.    Bij interesse hoor ik het graag.   
Roosendaal 16-06-2017
Microsoft Word Expert Gezocht (Office 365)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een MS office 365 expert die voor mij in een bestaand Word-document de volgende aanpassingen kan uitvoeren: De door mij gemaakte tekststijlen zo kan instellen dat ze automatisch doornummeren; Deze automatisch kan koppelen aan de inhoudsopgave; Zo een goede template creëert. Wie kan mij hiermee…
Amsterdam 08-06-2017

Vraag Lorraine direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden