Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Adresgegevens

Omval 186
1096HZ Amsterdam

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Zoekt u een creatieve, flexibele en kundige communicatieprofessional of tekstschrijver met passie voor het communicatievak en een passie voor de Nederlandse taal, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Flexibiliteit, communicatieve en commerciële vaardigheden, creativiteit, doorzettingsvermogen en oplossingsgericht denken zijn de kernwoorden die mij het beste omschrijven. Als communicatieprofessional met meer dan 15 jaar ervaring in B2B, B2C, bij grote organisaties en MKB ben ik in staat om uw communicatie-uitdaging te vertalen in plannen, acties en uw teksten te herschrijven naar begrijpelijke taal, maar ook om zakelijke teksten een beetje ‘jeu’ te geven. Mijn ervaringen zet ik graag om in mijn online magazine, waarbij ik de lezer meeneem op citytrip of naar tropische oorden.

Ook ben ik beschikbaar als eindredacteur of corrector. Voor social media kan ik de gehele contentmarketingstrategie uit handen nemen of meedenken en adviseren. Ik ben veelzijdig en denk graag creatief mee!

Portfolio

Veelzijdige marketingcommunicatieprofessional

Ik heb ruim 15 jaar ervaring als marketingcommunicatieprofessional binnen het bedrijfsleven in B2B en B2C bedrijven, zowel multinationals als MKB. Mijn ervaring op het gebied van communicatie ligt vooral in het schrijven van het marketingcommunicatieplan, doen van onderzoek, bepalen van de social media strategie en contentstrategie, schrijven van de social media berichten en zoeken naar de juiste kanalen, bedenken van creatieve acties, SEO en SEA. Ook heb ik een eigen online magazine met meer dan 35.000 unieke bezoekers.

Uitgevoerde opdrachten

Tekstschrijver voor Nieuwe Telecom Website
Beste freelancers,    Voor onze nieuwe telecom website zijn we snel op zoek naar een tekstschrijver.    Alle teksten moeten worden vervangen op basis van de huidige teksten. Daarbij zullen er nieuwe teksten komen welke u voor ons mag schrijven.    Onze deadline staat op 1 januari. Nog net een mooie opdracht vlak voor de…
Middelburg 17-12-2017
Verder Uitwerken van een Marketingplan voor Rabarberwijn
Beste Freelancers,    Momenteel ben ik bezig om een eigen bedrijf op te zetten dat een fruitwijn (gemaakt van rabarber gecombineerd met andere vruchten) produceert. Deze zal in Noord- en Midden-Limburg op de markt gebracht worden, onder de naam RaNo. Het verkoopkanaal waarop ingespeeld zal worden zijn streekwinkels en boerderijwinkels. De…
Thuiswerken wordt gewaardeerd 26-07-2017

Vraag Tamara direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden