Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Tamara

Tamara SchellekensOver Tamara

Zoekt u een creatieve, flexibele en kundige communicatieprofessional of tekstschrijver met passie voor het communicatievak en een passie voor de Nederlandse taal, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Flexibiliteit, communicatieve en commerciële vaardigheden, creativiteit, doorzettingsvermogen en oplossingsgericht denken zijn de kernwoorden die mij het beste omschrijven. Als communicatieprofessional met meer dan 15 jaar ervaring in B2B, B2C, bij grote organisaties en MKB ben ik in staat om uw communicatie-uitdaging te vertalen in plannen, acties en uw teksten te herschrijven naar begrijpelijke taal, maar ook om zakelijke teksten een beetje ‘jeu’ te geven. Mijn ervaringen zet ik graag om in mijn online magazine, waarbij ik de lezer meeneem op citytrip of naar tropische oorden.

Ook ben ik beschikbaar als eindredacteur of corrector. Voor social media kan ik de gehele contentmarketingstrategie uit handen nemen of meedenken en adviseren. Ik ben veelzijdig en denk graag creatief mee!
...

 

Portfolio

Veelzijdige marketingcommunicatieprofessional
Loading.

 

Vraag Tamara direct om offerte


Stuur een bericht