Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Noel

Noel

SEO Specialist / Guru

|
Locatie: Rozenburg
|
Actief sinds: 16-06-2016
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 714 keer
|
KvK-nummer: 62982281 informatie
|

Contactgegevens:

Profiel

SEO Dream Team

Onze prestaties in het kort:

- Meer dan 100 jaar ervaring bij elkaar met de meest complexe algoritmes.
- Meer dan 1000 zoekwoorden op pagina 1.
- Geëvolueerd door 6435 Google updates.

Referenties

Datum:
05-04-2017
Van:
Fons Gerrits
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Noël is een echt SEO Specialist die meedenkt en zeker verstand van zaken heeft. Wij hebben al met meerder bedrijven gewerkt op het gebied van SEO en daar krijg je meestal niet veel waar voor je geld. Noël weet waar die mee bezig is en zet ze ook zeker voor meer dan 100% in. Wij zijn met verschillende zoekwoorden met veel concurrentie in de top 3 terecht gekomen en ook zelfs op de eerste plek. Ook stonden wat knoppen en teksten niet op de juiste plaats, Noël van Sywebs heeft gekeken wat nou het zoek en surf gedrag over de webshop was van de bezoeker hierdoor zijn wij een informatie gekomen die we al 2 jaar eerder hadden moeten weten. Wij zijn nu een 2de project aangegaan met Sywebs, ik zeg zeker een aanrader.
Datum:
23-11-2016
Van:
Peter Maas
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
In onze opdracht-titel schreven we "Geboren SEO specialist"... Voordat we Noel leerden kennen, hadden we namelijk een paar heel slechte ervaringen opgedaan met zogenaamde "specialisten". Noel past inderdaad - en gelukkig voor ons en al zijn klanten - in de kleine groep "Geboren SEO specialisten". Top, ideëenrijk, assertief, bedacht, zichtbaar ervaren, succesvol. Dankjewel Noel.

Uitgevoerde opdrachten

SEO Specialist met Verstand van Zaken Gevraagd
Beste freelancers,    Wij zijn een bedrijf die in de beveiliging branche zit en zijn op zoek naar een SEO/SEA en marketing specialist die echt verstand van zaken heeft en die onze website en Shop kan vullen met rijke content  en de juiste links naar ons toe.    Eerst kijken waar de verbeter punten zitten. Dan een plan van aanpak.…
Oostvoorne 05-04-2017
Geboren Freelance SEO Specialist Gezocht
Hallo freelancers,    Wij zijn op zoek naar de freelance SEO-specialist die werkelijk verstand van zake heeft en onze producten op de eerste positie op de Google-Zoekresultatenlijst brengt en houdt en ook daadwerkelijk aan dit resultaat interesse heeft en dit als doel nastreeft.    Als deze specialist ook nog eens veel ervaring…
Bergen op Zoom 08-10-2016

Vraag Noel direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden