Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik ben een gedreven freelance online marketeer. Ik help bij online marketingvraagstukken op operationeel als strategisch niveau. Zoals social media marketing, content marketing of zoekmachine marketing. Ik ben begonnen in het tijdperk toen bedrijven ‘er iets mee moesten’, maar nog niet wisten ‘wat’ en ‘hoe’. Ideaal voor mij, ik hou ervan om in het diepe gegooid te worden en om mijn eigen weg te volgen. Mijn doel is om een duurzame bijdrage te leveren aan merken en om marketing als vakgebied neer te zetten.

Vanaf het begin van mijn loopbaan heb ik een bewuste keuze gemaakt, om in de marketing te werken. Het gedrag van de mens en wat hem of haar motiveert interesseert mij. Specifiek ligt mijn interesse in de digitale media, vanwege de meetbaarheid van het gedrag en de laagdrempeligheid van de kanalen om in contact te komen met de doelgroep.

Uitgevoerde opdrachten

Online Marketeer voor Verschillende Projecten
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een freelance online-marketeer die op structurele basis voor onze klanten uiteenlopende online marketingcampagnes op kan zetten en strategisch kunnen onderhouden.    Je krijgt eigen klanten die op voorhand een budget per jaar bij ons inkopen waarvoor jij online-marketing werkzaamheden…
Alphen aan den Rijn 29 jun

Vraag Jeltje direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden