Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Freelance Copywriter NL en Engels (Lange Termijn)

Geplaatst op:
16 mei 2019 15:05
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Webtekstschrijver
Opdracht ID:
39193
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 40 p.u.
Locatie:
Haarlem, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelance schrijver (het liefst native Engels & Nederlands) die mij op regelmatige basis kan ondersteunen met tekstklussen.

Denk aan het schrijven van Nederlandse of Engelse blogs, webteksten, whitepapers en alle andere vormen van online teksten. We schrijven over allerlei verschillende onderwerpen; van b2c en van b2b. Denk aan teksten over hockey, tassen, diensten als IT beheer en juridische dienstverlening. De opdrachten zijn dus erg verschillend, maar daardoor des te leuker!

Om in aanmerking te komen zie ik graag een proeftekst met daarbij hoeveel uur je per tekst besteedt. Aan de hand daarvan kunnen we telefonisch contact hebben over het vervolg.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Dominique Dominique 16-05-2019
referentiesterren
2 referenties
Roel Roel 16-05-2019
referentiesterren
2 referenties
Marcel Marcel 16-05-2019
Karin Karin 16-05-2019
Stephan Stephan 16-05-2019
referentiesterren
1 referentie
Harriette Harriette 16-05-2019
referentiesterren
4 referenties
Jamie Jamie 16-05-2019
referentiesterren
1 referentie
Marije Marije 16-05-2019
Aad Aad 16-05-2019
referentiesterren
2 referenties
Sofie Sofie 17-05-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

SEO Tekstschrijver voor Webshop (Veiligheidsartikelen)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een SEO tekstschrijver die categoriepagina's, SEO teksten en blogteksten kan schrijven voor een webshop met veiligheidsartikelen.    Categoriepagina teksten - 200 a 300 woorden per tekst  CMS pagina teksten - 400 a 500 woorden per tekst  Blog teksten - 400 a 500 woorden per…
27 mei
Optimaliseren Tekst Website en Flyer
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het optimaliseren van mijn website tekst en flyer.    Ik zou graag de tekst van mijn website wat uitgebreider en pakkender maken met woorden uit mijn SEO rapportage. Budget 100 euro.    Ook zou ik mijn bestaande flyer willen aanpassen met andere plaatjes en…
22 mei
Redigeren Website (Geestelijke Zorg)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een tekstschrijven voor het redigeren van onze website.    Wij hebben een groepspraktijk voor geestelijke zorg / counseling.  De text en opmaak van  website van mijn praktijk moet gecontroleerd en aangepast worden.     Het budget is in overleg.    Ik zie…
21 mei
Tekstschrijver tbv Website en Folder (NL/EN)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance tekstschrijver die tekst voor een website en folder kan plaatsen/herschrijven in correct NL en EN taal.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
20 mei
Webtekstschrijver voor Automotive Teksten
Beste freelancers,    Regelmatig hebben wij interessante en unieke SEO teksten nodig. De content van de webteksten is "Automotive".    Heeft u interesse in het schrijven van "Auto Topics" teksten dan zie ik graag een reactie tegemoet.   
15 mei
Content Topper voor Maandelijkse Opdrachten
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een professionele content specialist / webtekstschrijver die mij kan helpen met het schrijven van teksten voor verschillende websites en blogs.    Er komen maandelijkse werkzaamheden uit deze opdracht!    Het budget is in overleg.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
14 mei