Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Jamie

JamieOver Jamie

Creatief, ondernemend, eigenzinnig en aanhoudend. Dit zijn de woorden die mij het best omschrijven. Ik ben na mijn studie begonnen met mijn eigen bedrijf MUST Marketing. Ik ben allround marketeer, waardoor ik een totaalpakket kan aanbieden voor opdrachtgevers. Van het ontwerpen en bouwen van websites tot het ontwerpen van promotiemateriaal en van het opzetten van social media kanalen tot het schrijven van SEO teksten. Onlangs heb ik een hoog aangeschreven cursus gevolgd met betrekking tot SEO optimalisatie. 

Ik heb gewerkt voor verschillende opdrachtgevers uit diverse branches, zoals een hovenier, een vastgoed adviesbureau, een architectenbureau en een start-up in de horecasector. 

Flexibiliteit vind ik belangrijk en dus zorg ik ervoor dat ik vrijwel altijd bereikbaar ben voor opdrachtgevers. Mijn laptop is altijd binnen handbereik en daardoor kan ik altijd ''spoed gevallen'' behandelen. Want het is wel zo fijn om direct geholpen te worden als er iets...

 

Portfolio

Goodiebag
(Lees verder)
Loading.

Informatieve brochure
(Lees verder)
Loading.

App ontwerpen
(Lees verder)
Loading.

Website
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Jamie direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
(1 van 1)

 

Contact

Stuur een bericht