Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Jamie

JamieOver Jamie

Creatief, ondernemend, eigenzinnig en aanhoudend. Dit zijn de woorden die mij het best omschrijven. Ik ben na mijn studie begonnen met mijn eigen bedrijf MUST Marketing. Ik ben allround marketeer, waardoor ik een totaalpakket kan aanbieden voor opdrachtgevers. Van het ontwerpen en bouwen van websites tot het ontwerpen van promotiemateriaal en van het opzetten van social media kanalen tot het schrijven van SEO teksten. 

Ik heb gewerkt voor verschillende opdrachtgevers uit diverse branches, zoals een hovenier, een vastgoed adviesbureau, een architectenbureau en een start-up in de horecasector. Daarnaast heb ik voor een langere tijd gewerkt bij een groot mediabureau in omgeving Amsterdam. Hier heb ik grote social media campagnes bedacht en uitgevoerd. Hierdoor heb ik mezelf ontwikkeld tot expert op het gebied van social media advertising (Facebook en Instagram). 

Flexibiliteit vind ik belangrijk en dus zorg ik ervoor dat ik vrijwel altijd bereikbaar ben voor...

 

Portfolio

Goodiebag
Loading.

Informatieve brochure
Loading.

App ontwerpen
Loading.

Website DON Hoveniers
Loading.

 

Vraag Jamie direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht