Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Formulering van een nieuw boek (spannende roman)

Opdracht ID: 55086

Budget: > € 2000
Geplaatst: 14 mei
Reacties: 9
Locatie: IJsselstein, Utrecht
Laatst gewijzigd: 22 mei
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Hallo iedereen,

Mijn naam is Laura, en ik ben bijna klaar met het schrijven van een boek. Enige tijd geleden had ik me aangemeld bij de hoofdkraan, maar toen besefte ik dat het nog te vroeg was—mijn boek was nog lang niet af. Dat is nu bijna wel het geval. Ik heb destijds kort contact gehad met iemand die een goede indruk achterliet, maar ik sta ook open voor andere mogelijkheden, en nodig die persoon graag uit om aan te geven of dit project echt bij hem past.

Zoals eerder vermeld, ben ik geen professionele schrijver en heb ik moeite met spelling en woorden. Ik heb altijd gedacht dat ik nooit een boek zou kunnen schrijven, maar toch was het mijn droom om een spannende roman te schrijven. Een retraite die ik bezocht, heeft me doen inzien dat "niet kunnen" nergens op slaat, want alles is mogelijk als je erin gelooft. Ik ben sterk in het verzinnen van verhalen en ben erg trots op wat ik tot nu toe heb geschreven. Toch heb ik nog hulp nodig, misschien wel van jou, om mijn werk verder te verbeteren. Ik zoek iemand die de dubbele opmerkingen en fouten uit mijn manuscript kan halen, hier en daar wat humor kan toevoegen, of passende spreekwoorden kan plaatsen. Kortom, iemand die met mij het hele boek grondig doorloopt. En als je bij een uitgeverij hebt gewerkt, is dat uiteraard misschien handig.

Ik hoor graag of jij de persoon bent die mij hierbij kan helpen.

Groetjes,

Laura
 

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (9)

Timo
Timo
14-05-2024
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Jan
Jan
14-05-2024
5 referenties
Gemiddelde score
10
Patricia
Patricia
22-05-2024
0 referenties
Gemiddelde score
Mirjam
Mirjam
14-05-2024
3 referenties
Gemiddelde score
10
Sandra
Sandra
14-05-2024
18 referenties
Gemiddelde score
9.8
Bastiaan
Bastiaan
14-05-2024
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Jolanda
Jolanda
14-05-2024
0 referenties
Gemiddelde score
Niki
Niki
14-05-2024
1 referenties
Gemiddelde score
10
Soemitra
Soemitra
20-05-2024
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance creatief schrijven opdrachten

Ghostwriter voor het schrijven van een biografie

Geplaatst: 14 jun
Beste schrijvers, Ik ben benaderd door een uitgever voor het schrijven van een boek. De outline businesscase is dat het gaat over mijn ervaringen/avonturen bij verschillende specialistische overheidsinstanties. De rode draad van het boek is, naast een inkijk in de “verborgen wereld” (titel van het boek wordt: verborgen werkelijkheid), is mijn persoonlijk verhaal. Dit is een verhaal van…

Copywriter Website kerstpakketten

Geplaatst: 10 jun
Beste freelancers, Ik heb een leuke opdracht binnen gekregen, wat wellicht wat voor jou kan zijn. Het gaat om 1 homepagina en 9 categorie pagina’s voor een bedrijf dat kerstpakketten verkoopt. De categorieën zijn als volgt: • Duurzaam kerstpakket • Vegan kerstpakket • Gezond kerstpakket • Biologisch kerstpakket • Alternatief kerstpakket • Fairtrade kerstpakket…

Spoed tekstschrijven voor drie vacatures

Geplaatst: 2 jun
Voor een landingspagina zijn wij opzoek naar een tekstschrijver voor drie vacatures in de horeca. Aangezien wij opzoek zijn naar nieuw personeel heeft het haast. Wij willen graag dat de vacatures aantrekkelijk worden geschreven. Ook moeten de teksten gebruikt kunnen worden op de sociale media.

Mailchimp expert gezocht!

Geplaatst: 13 jun
We zijn opzoek naar een ‘mailchimp expert’. Kan jij een mooie opmaak maken, ben je conceptmatig sterk en een goede tekstschrijver? Dan neem ik graag contact met je op! 

Hulp of schrijver gezocht voor boek

Geplaatst: 3 jun
Beste schrijvers, ik ben een vrouw van 51 en ben getrouwd met een man van 61 jaar. Wij hebben beide voor de overheid gewerkt en hier hele nare ervaringen mee gehad, vooral aan het eind. Sinds onze relatie vechten wij al tegen de overheid en rechtstaat waarbij wij keer op keer aan het kortste eind, denk bijvoorbeeld aan intimidatie en pestgedrag op werkplek, afdoening PTSS dienstongeval, vechtscheiding…

Begeleidingsplan Social Work MBO 4

Geplaatst: 30 mei
Beste freelancers, Ik moet voor mijn opleiding Social Work MBO-4 een begeleidingsplan schrijven maar ik heb geen idee waar ik moet starten. Er zijn criteria voor die ik toe zal sturen. Ik zoek dus iemand die deze voor mij kan maken. Tarief is bespreekbaar.

Creatieve en grappige schrijver actief in krachttraining

Geplaatst: 21 mei
Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver die zelf actief bezig is met een vorm van krachttraining. Binnen het content cluster waar het om gaat zal er vooral geschreven worden over (verstelbare) dumbbells. Het gaat om out-of-the-box artikelen met een creatieve inslag. Reageer vooral wanneer je met taal kunt spelen en graag een knipoog/grap in je teksten verwerkt.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht