Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Soemitra

Soemitra
Over Soemitra

Ik ben Soemitra Oedjaghir en ben woonachtig in Almere. In Amsterdam heb ik op het VMBO lesgegeven en daarnaast ben ik ook leerlingbegeleider en mentor geweest. 

Daarna ben ik in de re-integratiebranche werkzaam geweest als re-integratiecoach, zowel in Amsterdam en Haarlem. In Almere heb ik verschillende doelgroepen begeleid. 

Van 2016 – 2019 heb ik als directeur van mijn eigen bedrijf, Bijlesbureau de Toekan, diverse functies bekleed. Kortom: ik heb doelgroepen van 10 – 55 jaar begeleid. 

Het schrijven van gedichten in mijn vrije tijd en teksten op social media is een grote inspiratie voor mij geweest om productadvertenties en bloggen/teksten te schrijven voor bol.com en webshop ondernemers en andere doelgroepen. Deze doelgroepen zijn heel groot en hebben ondersteuning nodig bij het schrijven van een advertentie/blog om hun producten tegen concurrenten te kunnen beschermen. In 2021 heb ik mij gespecialiseerd in copywriting en heb mijn opleiding afgerond. 

Als een...

 

Portfolio

Blog oud worden
Loading.

Blog oud worden
Loading.

Blog gezonde voeding
Loading.

Productadvertentie bol.com
Loading.

 

Vraag Soemitra direct om offerte


Stuur een bericht