Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Jolanda

Jolanda
Over Jolanda

Mijn naam is Jolanda, een ervaren en gedreven mediaprofessional met een brede expertise in journalistiek, schrijven, fotografie, documentaire, videografie en editen. Ik heb jarenlange ervaring in het documenteren en vertellen van verhalen voor lokale kranten en uiteenlopende tijdschriften, waarbij ik steeds mijn talent voor zowel visuele als tekstuele communicatie heb aangescherpt.

In de afgelopen vijf jaar heb ik mijn focus verder uitgebreid naar speciale gelegenheden zoals bruiloften, feesten en communies. Ik streef ernaar om van elk moment iets unieks en onvergetelijks te maken, waarbij mijn creativiteit en oog voor detail centraal staan.

Of het nu gaat om het fotograferen van een bruisende bruiloft, het filmen van een documentaire, evenement, of het schrijven van een krachtig artikel, mijn voornaamste doel blijft gelijk: ik streef ernaar om de kern van elk moment te vangen. Ik wil de belangrijke verhalen vertellen en dit op een manier doen die echt betekenisvol is.

...

 

Portfolio

Dierenfotografie
Loading.

Dieren of familie foto
Loading.

Evenementen fotografie
Loading.

Portretfotografie
Loading.

Communie of bruiloftfoto's
Loading.

 

Vraag Jolanda direct om offerte


Stuur een bericht