Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Het Taaldomein

Profiel

Mijn kracht ligt in het duidelijk formuleren met een aantrekkelijke en enthousiasmerende schrijfstijl. Ik heb veel ervaring in het schrijven voor websites met SEO en zoek de uitdaging om hier creatief mee om te gaan. Leesbaarheid en aantrekkelijkheid van de teksten zijn hierbij net zo belangrijk als vindbaarheid in Google. Schrijven is mijn passie!
Belangrijk in een goede samenwerking vind ik communicatie: ik sta voor een open en duidelijke communicatie, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn.

Referenties

Datum:
04-10-2018
Van:
Ewoud Berga
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Mirjam wilde wel eens een proberen en ervaren hoe het is om een audiofile te transcriberen. Zonder enige specifieke ervaring bleek zij een van de betere transcribenten van mijn team te zijn. Mirjam werkt snel, accuraat en bovenal let zij op vele details waardoor haar afgeleverde werk meer dan volledig te noemen is. Door de open communicatie heb ik prima samenwerkt met Mirjam. Ik kan Mirjam van harte aanraden voor elke soort transcriptie-opdracht en alles wat met tekst te maken heeft! Bedankt Mirjam voor je inzet!

Uitgevoerde opdrachten

Transcribenten gezocht voor Grote Hoeveelheid Audio
Beste freelancers,    Met spoed zoek ik een aantal transcribenten voor het transcriberen van een flinke hoeveelheid uren audio. Het liefst een freelancers die veel uren kunnen verwerken en die bij voorkeur ervaring hebben in het transcriberen. Bovenal zoek ik harde werkers en echte doorzetters.    Het gaat om ongeveer 90 uur aan…
Dokkum 4 okt

Vraag Mirjam direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden