Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Jan

Jan Torringa
Over Jan

Glasheldere teksten, redactie, tekstadvies, proeflezen of het herschrijven van manuscripten. Ik schrijf of corrigeer uw teksten in elke gewenste stijl, in foutloos Nederlands.

Ik ben al zo'n twintig jaar werkzaam als tekstschrijver en redacteur. Aanvankelijk werkte ik vooral in de culturele sector, voor musea en andere instellingen. De laatste jaren verbreed ik steeds meer mijn werkterrein tot andere onderwerpen. Zo help ik tegenwoordig vaak mensen hun levensverhaal op papier te zetten. Als eindredacteur bij 8weekly.nl coach ik al vele jaren jonge auteurs om goed leesbare en begrijpelijke recensies te schrijven. Eigenlijk heeft vooral het schrijven zelf mijn grootste belangstelling. Ik blijf me dan ook zo breed mogelijk op dat gebied ontwikkelen. Zo heb ik onlangs een opleiding tot copywriter voltooid. Mijn teksten zijn dan ook gegarandeerd wervend.
Voorop staan altijd de begrijpelijkheid en de aantrekkelijkheid van de teksten die ik maak, of het nu een boek is...

 

Portfolio

Loading.

Loading.

Albricht Magazine
Loading.

Lekker Plantaardig
Loading.

De Canon van Blue Band
Loading.

 

Vraag Jan direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht