Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Jan

Jan Torringa
Over Jan

Ik ben al zo'n twintig jaar werkzaam als tekstschrijver en redacteur. Aanvankelijk werkte ik vooral in de culturele sector, voor musea en andere instellingen. De laatste jaren verbreed ik steeds meer mijn werkterrein tot andere onderwerpen. Zo help ik tegenwoordig vaak mensen hun levensverhaal op papier te zetten. Als eindredacteur bij 8weekly.nl coach ik al vele jaren jonge auteurs om goed leesbare en begrijpelijke recensies te schrijven.
Voorop staan altijd de begrijpelijkheid en de aantrekkelijkheid van de teksten die ik maak, of het nu een boek is of een verzameling webteksten. Ook ben ik beschikbaar als (eind)redacteur en kan ik zorgen dat bestaande teksten perfect begrijpelijk worden, in vlekkeloos Nederlands en goed toegesneden op het doel.
Ik ben opgeleid als kunsthistoricus en het grootste deel van mijn tijd besteed ik aan het doen van onderzoek en het schrijven van teksten in opdracht van musea en de kunsthandel. Mijn belangstelling...

Uitstekend
3 beoordelingen

Groningen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

Albricht Magazine
Loading.

Loading.

 

Vraag Jan direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3
Alle beoordelingen (3 van 3)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Tekst bij Beeld
+31647292501
KvK-nummer: KvK 01175770
Veenweg 52
9728 NM Groningen