Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Jan

Jan Torringa
Over Jan

Glasheldere teksten, redactie, tekstadvies, proeflezen of het herschrijven van manuscripten. Ik schrijf of corrigeer uw teksten in elke gewenste stijl, in foutloos Nederlands.
Mijn uitgangspunt bij het schrijven is altijd de lezer. Ik leef mij in in de gebruiker van de tekst en pas daar mijn stijl, toon en woordgebruik bij aan. Ik kan zorgen dat bestaande teksten perfect begrijpelijk worden, in vlekkeloos Nederlands en goed toegesneden op de doelgroep. Graag denk ik mee over de scherpste formulering en de meest doelmatige tekst. Voorop staan altijd de begrijpelijkheid en de aantrekkelijkheid van de teksten die ik maak, of het nu een boek is of een verzameling webteksten.

Aanvankelijk werkte ik vooral in de culturele sector, voor musea en andere instellingen. De laatste jaren verbreed ik steeds meer mijn werkterrein tot andere onderwerpen. Zo help ik tegenwoordig vaak mensen hun levensverhaal op papier te zetten. 
Eigenlijk heeft...

 

Portfolio

Loading.

Loading.

Albricht Magazine
Loading.

Lekker Plantaardig
Loading.

De Canon van Blue Band
Loading.

 

Vraag Jan direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht