Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Beiden, zelfstandig al langer actief als Tekst - en Grafisch Designer, elkaar gevonden en nu de stap gezet om samen aan freelance opdrachten te werken. Vanuit de eigen specialiteit en inbreng inspireren we elkaar om nu ons ding te doen en ons werk naar een nieuw niveau van klasse & kwaliteit te brengen.

Ontmoet Ramune: Grafisch Ontwerper, Kunstenares (olieverf schilderijen)

Ontmoet Bastiaan: Vertaler Eng - Ne , Ne - Eng , Du - NE , Tekstschrijver, Tekstdichter, Scenarioschrijver theater/film, Taalliefhebber, Redigeren teksten, Transcriberen Engelse audio bestanden.

Nieuw nieuw nieuw!!! Onze Coaching-methode om het schrijven van uw eigen boek van basisidee, soepel langs writerblock, droomverstorende ideeen, naar makkelijk schrijven, uitgeven en marketen van uw boek, easy en gegarandeerd veel sneller dan u denkt te realiseren!! "No need for a ghostwriter", met onze methode schrijft u zelf uw boek (fictie en non fictie) in no time en wordt het gegarandeerd uitgegeven! Schrijven 2.0 is hier, zorg dat je niet achterblijft en schrijf het boek dat je in je hebt en altijd al wilde schrijven nu echt, met coaching van Aristocraft Design!Kernwaarden in de samenwerking met onze opdrachtgevers zijn: eerlijkheid, openheid en betrouwbaarheid. In onze communicatie streven wij naar helderheid, transparantie en present zijn, om samen met u de beelden en woorden te vinden die u zocht.
Wij hanteren vriendelijke en flexibele prijzen, ons uurtarief is een gemiddelde prijs ter indicatie.

Portfolio

Bitmap-in-vyno2.jpg

Brochure

Brochure voor een wijnhandel.

Huisstijl

Huisstijl voor Schoonheidssalon en SPA Centrum Tilia. Logo, fb banner en posters, businesskaarten, menu, interieurontwerp.

Logo en icoon

Logo 's en iconen handgetekend uniek design
film_image-Jij-Alleen.jpg

Dvd cover film "Jij Alleen"

Dvd cover en poster voor de film "Jij Alleen" van Paul Alexander waarvoor ik het script schreef.

Referenties

Datum:
29-09-2018
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
zeer vriendelijke man en zeer wijs een aanrader om mee in zee te gaan! er is geen beter persoon om je te adviseren en om van te leren je bent in veilige handen en je begeeft je in een veilige haven vol raad en daad en hij is zeer punctueel en netjes op tijd voor een afspraak.

Uitgevoerde opdrachten

Schrijver Gezocht om mijn Ideeën naar Papier te Vertalen
Beste freelancers,    Ik ben opzoek naar een ghostwriter die mijn ideeen vorm kan geven en met wie ik kan brainstormen over de vele boeken die ik uit wil gaan brengen in 2018 en 2019 - 2020.    Ik heb de titels en de visie wel maar heb moeite om die te vertalen naar papier en daar een boeiend meeslepend verhaal/boek van te maken.…
Oud-Ade 30 jun

Vraag Bastiaan direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden