Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Conversie Verbeterende Webpagina's Schrijven

Geplaatst op:
10 september 2019 10:05
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Webtekstschrijver
Opdracht ID:
40569
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot 350
Locatie:
Lith, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancer,

Ik heb een eigen website, waarbij ik Herbalife producten, inclusief coaching aanbied. Dit zijn maaltijdvervangende shakes die helpen bij afslanken.

Het werkt momenteel als volgt; Mensen bestellen eerst een 3 daagse try-out. Mijn website staat dan ook in het teken van het verkopen van die try out pakketten.
Nu zoek ik dus een commercieel ingestelde webtekstschrijver die naar mijn site wil kijken om te bepalen wat er allemaal aangepast kan worden om zo veel mogelijk klanten te verlijden. Mijn doel is om de conversie van het aantal try-out pakketten fors te verhogen.

Heb jij hier ervaring in en enige product kennis van Herbalife dan zie ik je reactie graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Remco Remco 10-09-2019
Rik Rik 10-09-2019
Chantal Chantal 10-09-2019
referentiesterren
4 referenties
Heleen Heleen 10-09-2019
referentiesterren
7 referenties
Lonneke Lonneke 10-09-2019
referentiesterren
13 referenties
Rien Rien 10-09-2019
referentiesterren
20 referenties
Irene Irene 10-09-2019
Anne Anne 10-09-2019
referentiesterren
4 referenties
Chris Chris 10-09-2019
Max Max 11-09-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Engelstalige Tekstschrijver Gezocht
Beste freelancers,    Voor onze website zijn wij op zoek naar een Engelstalige tekstschrijver. De juiste tekstschrijver heeft affiniteit met techniek/industrie, het is voor diverse en meerdere soorten contact op onze website.    Ben jij de juiste persoon en heb je interesse, dan voorzien wij je graag van meer informatie.
9 sep
Duitstalige Editor voor Webteksten Gezocht
Beste freelancers,    Wij zoeken een freelancer die voor onze duitse website kan editten en proeflezen. Het betreft een samenwerking voor langere periode.    Wij zoeken iemand met de volgende skils:  Duits is je moedertaal Text Genie, (dit betekent; Duits gestudeerd of Duits journalistieke achtergrond) Basiskennis van…
9 sep
Tekstschrijver in Finance, Ondernemen, Online marketing
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver die ons op langer termijn kan helpen met nieuwe content voor onze websites in Finance, Ondernemen & Websites/ Hosting. Je krijgt van ons de keywords en de onderwerpen aangeleverd. Aan jou de taak om het te verwerken in een pakkende tekst.    Als eerste…
2 sep
Invullen van Webshop (Template van Shoptrader)
Beste freelancers,    Ik heb een template van Shoptrader (webshop software) en de layout is helemaal goed maar ik heb hulp nodig met het invullen van de webshop, zoals teksten en meta teksten etc.    Graag een reactie bij interesse.     
2 sep
Schrijven Teksten Website Makelaarskantoor
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een freelancer voor het schrijven van teksten voor onze nieuwe website. Het betreft de bedrijfswebsite van ons makelaarskantoor, gevestigd in Zevenaar.  Optioneel: schrijven van circa 4 blogs.    Graag een reactie bij interesse.
16 aug
Tekstschrijver voor Telecom Website
Beste freelancers,    Graag zou ik een goede krachtige tekst voor onze website willen hebben.    Onze website is ons visitekaartje, het is niet per se om bezoekers te generen maar meer voor het plaatje.  Wij zijn werkzaam in de telecom. Wij kunnen veel vertellen over de werkzaamheden die we doen maar het verwoorden ervan is…
12 aug