Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Svetlana Ineke Joan Linn Edwin Albert Christiaan Martell Wiebe Gerda Lotte Claudia Dagmar Aurelia Jeroen

Profiel

Een tekst die gemakkelijk leest. Dát is wat mij blij maakt. Ik houd van teksten die een logische opbouw hebben, van zinnen die lekker lopen en van woorden die foutloos zijn geschreven.

Met plezier corrigeer, redigeer en herschrijf ik teksten. Of het nu gaat om een lesmethode, blog of manuscript. Vooral fictieve verhalen hebben een speciaal plekje in mijn hart. Tijdens het redigeren kan ik het dan ook niet laten om mee te denken over de verhaallijn en de geloofwaardigheid van personages.

En naast het controleren van teksten, schrijf ik ze ook graag. Blogs, nieuwsberichten, persberichten, productteksten en SEO-teksten. Dankzij een afgeronde hbo-studie Journalistiek heb ik met allerlei soorten teksten ervaring. En bij elke tekst staat één ding voorop – dat ze voor de lezer lekker weglezen.

Referenties

Datum:
06-10-2017
Van:
Tristan Boersma
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Hele prettige samenwerking gehad met Heleen tijdens het corrigeren van mijn manuscript. Alles was op tijd klaar en de communicatie was helder en duidelijk. Heleen wist wat ze moet doen en denkt zelfs met je mee en dat is erg prettig. Heleen staat open voor je ideeen en inbreng en kan op een positieve manier feedback geven en is flexibel hierin. Het kwaliteit dat ze aflevert is goed en duidelijk. Kortom: mijn ervaring zijn erg positief en voor een nieuwe opdracht zal ik zeker weer aan Heleen denken. Van harte aanbevolen!
Datum:
22-05-2017
Van:
Niels G.
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Heleen heeft ons uitstekend geholpen bij het herschrijven van ons ebook. Alle deadlines werden gehaald en de communicatie verliep daarbij erg vlot. Heleen heeft een prettige, toegankelijke schrijfstijl die goed aansloot bij onze opdracht. Gaandeweg hebben wij Heleen nog een aantal extra schrijfopdrachten gegeven omdat we erg tevreden waren over het geleverde werk. Mochten wij in de toekomst nogmaals een schrijver nodig hebben, dan zullen wij Heleen zeker weer benaderen! Een aanrader!
Datum:
01-03-2017
Van:
Manuela van Essen
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Heleen geeft goede suggesties, reageert snel en denkt goed met je mee. Ik vond het zeer prettig om met haar te werken en zal bij een volgende opdracht zeker opnieuw contact met haar opnemen.
Datum:
21-01-2017
Van:
Barbora Brozova
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Heleen heeft een mooie schrijfstijl die precies aansluit op de wensen van de klant en de lezer. Ze denkt mee en levert goede input aan. Het allerfijnste vinden we dat we dit als bedrijf volledig kunnen uitbesteden aan Heleen zonder er zelf controle op na te houden. Perfect.

Uitgevoerde opdrachten

Manuscript Jeugdboek Nakijken en Corrigeren
Beste freelancers,    Ik heb een jeugdboek geschreven en een uitgeverij die dit wil uitgeven. Het manuscript moet nog wel door een corrector worden nagekeken en worden gecorrigeerd.    Daarom ben ik op zoek naar een aantoonbare en professionele corrector die mijn manuscript in foutloos Nederlands kan verbeteren.    Ik…
Zwolle 13 sep
Blogger Gevraagd (Webdesign, Webhosting)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een blogger die voor ons bedrijf wekelijks een blog bericht wil schrijven voor op onze website.     Het gaat hier om teksten over webdesign/webhosting en online marketing.     Bent u geïnteresseerd? Dan horen we graag van u.
Oisterwijk 13 sep
Tekstschrijver Gezocht voor Notenwebshop
Beste freelancers,    Voor onze vernieuwde notenwebshop zijn wij op zoek naar een tekstschrijver welke aantoonbare affiniteit heeft met noten, natuurvoedig en health! Wij verkopen een zeer uitgebreid assortiment gebrande en ongebrande nootjes, van amandelen, pinda's tot de lekkere notenmixen. Onze noten worden dagelijks vers gebrand en…
Oud-Beijerland 30 mrt
Tekstschrijver voor Omzetten van E-book naar Kennisartikelen
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver die een bestaand E-book kan omzetten naar losse kennisartikelen. Uiteindelijk moeten de artikelen onafhankelijk van elkaar, goed leesbaar en nuttig zijn voor de doelgroep.    Het E-book geeft ondernemers informatie en tips om succesvol te kunnen ondernemen.…
22 mei
Overtuigende Webteksten, Geen SEO
Beste freelancers,    Voor een website ben ik opzoek naar een tekstschrijver, SEO is hierbij niet van belang.    Je hebt verstand van Internet Marketing en weet hoe je dingen overtuigend en makkelijk uit kan leggen    Het zal gaan om een aantal Pagina's.    Bij interesse zal ik meer info verzorgen.
Groningen 21 feb
Controleren en Verbeteren van Boek
Beste freelancers,    Ik heb een boek geschreven in romanvorm, dat deels op waarheid berust en deels fictief is.  Het verhaal is af en geschreven, maar ik ben op zoek naar iemand die het wil lezen en die het wil "verbeteren".    Het gaat om 37 korte hoofdstukken die een verhaal vormen.  Wie o wie zou mij kunnen…
Amersfoort 19 jan
Blogger Gezocht voor Webshop (Hondenkoekjes)
Beste freelancers,    Wie zijn wij?  Jong en snel groeiend bedrijf, gespecialiseerd in natuurlijke belonings-en 'we hebben wat te vieren' producten voor honden. Met name de wel bekende hondentaart, cupcakes, donuts en koekjes!    Wie zoeken wij? Blogger die:  - jong van geest is  - hondenmens is  - affiniteit…
Rotterdam 21-11-2016

Vraag Heleen direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden